MetallicGR

Cross Play & Team Deathmatch έρχεται στο PUBG

Recommended Posts

Το δημοφιλές παιχνίδι παίρνει ένα σημαντικό update και μεταξύ άλλων ενεργοποιείται το cross play στις κονσόλες ενώ έχουμε και την είσοδο του team deathmatch.

 

Η ομώνυμη εταιρία ανάπτυξης του τίτλου PUBG Corporation συνεχίζει την ανάπτυξη του PUBG και το νεότερο update φέρνει αρκετά πολυ-αναμενόμενα features που για καιρό φημολογούνταν από τη κοινότητα. Αρχικά το cross play μεταξύ των κονσολών Xbox One και PlayStation 4 και για την ώρα πραγματοποιείται μέσα από τον test server της πλατφόρμας με οδηγίες για το κατέβασμα της έκδοσης στο site της εταιρίας (link στη πηγή).

 

Ένα ακόμα στοιχείο που θα επαναφέρει το ενδιαφέρον κάποιων είναι το Team Deathmatch, ένα mode που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στο παιχνίδι, αλλά υπάρχει σε άλλα δημοφιλή franchise που μεταξύ άλλων έχουν και Battle Royale mode, σαν του PUBG. Το Team Deathmatch που προστίθεται περιλαμβάνει μάχες 8v8 ατόμων και διαδραματίζονται αρχικά σε 7 τοποθεσίες παρμένες από τους γνωστούς χάρτες του παιχνιδιού. Το mode ενσωματώνει διάφορα ενδιαφέροντα mechanics όπως την ενεργοποίηση ενός boost με κάθε kill ή assist, επιστρέφοντας ζωή στον παίκτη κάθε 5 δευτερόλεπτα. Νικήτρια είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στα 50 kill ή έχει το μεγαλύτερο score μετά το πέρας 10 λεπτών.

 

Τέλος, το mode μαζί με πλήθος άλλων χαρακτηριστικών που μπορείτε να βρείτε στο link της πηγής θα γίνουν διαθέσιμα με το Update 6.2 που θα έρθει σύντομα.

 

 

1-1920x1080.jpg.1457c789c60d6dd209e4c51cc00003a8.jpg

 

artboard-17-1-1024x575.png.e036df7e939b690e244e4a330a0472c5.png

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αν το επερχόμενο Warzone είναι free για όλους όπως φημολογείται, τότε θα πέσει κλάμα.

 

Edit: TDM με max 50 kills ? Ποιο αργό και από τα Final killcams του ΒΟ4 θα είναι :hehe:

Edited by stavros
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now