MetallicGR

AOC AGON AG353UCG με Quantum Dot και 200Hz για High End setups

Recommended Posts

Το υψηλών επιδόσεων μοντέλο της AOC έρχεται στο προσκήνιο φέρνοντας μαζί του μια ιδιαίτερη gaming εμφάνιση.

 

Η ανάλυση του συγκεκριμένου μοντέλου αγγίζει τα 3440 x 1440 pixels και βασίζεται σε ένα quantum dot panel τεχνολογίας VA με υποστήριξη ορισμένων αρκετά ενδιαφέροντων features ειδικά για τη gaming αγορά. Εν αρχή είναι τα 200Hz του ρυθμού ανανέωσης που υπόσχονται σίγουρα καθηλωτική εμπειρία ενώ σε αυτό συμβάλλει και η κοιλότητα των 1800R που έχει το μοντέλο μαζί με το DisplayHDR 1000 της VESA.

 

Το τελευταίο θα μας δείξει πιο flat εικόνα και θα απεικονίσει καλύτερα τον περιβάλλοντα χώρο στα παιχνίδια μας, κάτι που μεταφέρεται και σε άλλο υλικό όπως σε ταινίες και σειρές. Παράλληλα στη λίστα των features βρίσκουμε και το NVIDIA G-Sync Ultimate που προσφέρει ομαλό gameplay μεταξύ άλλων κρατώντας και το DCI-P3 (90% κάλυψη με 10-bit panel) στη λίστα επιδεικνύοντας τη χρωματική ακρίβεια για πλήθος εφαρμογών μεταξύ των οποίων και φωτογραφία.

 

Η διαγώνιος για όσους ενδιαφέρονται βρίσκεται στις 35 ίντσες και η ανάλυση φέρει την ονομασία UWQHD οδηγώντας μας έτσι στον λόγο πλευρών 21:9. Όσον αφορά την εμφάνιση εδώ βρίσκουμε τις aggressive γραμμές της AOC μαζί με RGB στη πλάτη της οθόνης και κόκκινη μεταλλική βάση στήριξης υποδηλώνοντας πως πρόκειται για οθόνη που θα τραβήξει τα βλέμματα σε ένα gaming setup πηγαίνοντας χέρι-χέρι με ένα high end build. Η προτεινόμενη τιμή από την άλλη είναι αρκετά υψηλή φτάνοντας τα 2599€ σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες και αναμένεται πριν το τέλος του μήνα στα καταστήματα.

 

 

nFZkUeMExAuDre4R.jpg.ec6e44844e6bea0f1ab57f01fd1c8e5c.jpg

 

m0IfNErlRUdqYofT.jpg.eb1b0792e56cd07926ce495de0f5803c.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now