MetallicGR

Χωρίς Google Apps το νεότερο tablet της Huawei, MatePad Pro

Recommended Posts

Εκτός αυτών θα φέρει και 5G modem για γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο και θα ονομάζεται MatePad Pro.

 

Το συγκεκριμένο ανακοινώθηκε μόλις πριν από μερικές ώρες και είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στον χώρο των tablet από τη Huawei, αποτελώντας την ίδια στιγμή το αντίπαλο δέος του iPad Pro της Apple. Με τις κινήσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης έναντι της Huawei βλέπουμε και κάποια από τα αποτελέσματα αυτής διαβάζοντας τα specs της συσκευής. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 10.8 ίντσες (2560 x 1600 pixels) ενώ είναι τύπου OLED για τη καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας ενώ στα τεχνικά στοιχεία της βρίσκουμε και τον ρυθμό ανανέωσης των 120Hz μαζί με τη πλήρη κάλυψη της παλέτας DCI-P3.

 

Στο εσωτερικό ο επεξεργαστής του είναι ο Kirin 990 SoC και συνοδεύεται από 6 ή 8GB RAM και έως 512GB αποθηκευτικού χώρου ενώ τρέχει χάρη σε μια μπαταρία χωρητικότητας 7250 mAh ωθώντας έτσι το συνολικό βάρος κάτω από τα 500 γραμμάρια. Το σημαντικότερο στοιχείο που θα πρέπει να σταθούμε είναι το λειτουργικό και η επιλογή της Huawei να βάλει Android 10 με το δικό της design EMUI 10 το οποίο δε φέρει τις εφαρμογές της Google, ούτε φυσικά και το Play Store και έτσι οι χρήστες θα πρέπει να εξαρτηθούν από κατάστημα τρίτου για να προμηθευτούν τις εφαρμογές τους. Στο Android βέβαια οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν σχετικά εύκολα τις εφαρμογές και χωρίς την ύπαρξη των υπηρεσιών της Google, ωστόσο κάποιες μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα - και μόλις πρόσφατα η Google προειδοποίησε τους κατόχους Huawei συσκευών που κυκλοφόρησαν μετά τον Μάρτιο του 2019, σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων που προσφέρουν αντίστοιχες συσκευές.

 

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο σε Ευρώπη και Ασία με προτεινόμενες τιμές από 549€ για την απλή έκδοση χωρίς LTE modem, 599€ για αυτό με το LTE και τέλος τα 799€ στη 5G έκδοση.

 

 

 

2020-02-24-image-26.jpg.698bc40cec0a823ff51d13f545763f14.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now