MetallicGR

Microsoft & Epic δε θα παρευρεθούν στο GDC 2020

Recommended Posts

Δύσκολες αποφάσεις για τις δύο εταιρίες που μπαίνουν στη μεγάλη λίστα των εταιριών που δε θα πάνε στο συνέδριο GDC 2020.

 

Το συνέδριο Game Developers Conference 2020 ανοίγει τις πύλες του κανονικά τον Μάρτιο και αφορά το gaming αλλά και τις εταιρίες κατασκευής hardware που αρκετές φορές μας δείχνουν κάποια από τα επερχόμενα προϊόντα τους εκεί. Με την επίδραση του κορονοιού στην ασφάλεια των εργαζομένων οι εταιρίες ανακοίνωσαν πριν από μερικές ώρες πως δε θα παρευρεθούν στο συνέδριο λόγω φόβων εξάπλωσης του ιού σε περισσότερες περιοχές.

 

Η ανακοίνωση της Microsoft επισημαίνει τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έτσι δε θα συμμετέχει στο φετινό συνέδριο για λόγους ασφαλείας. Η λίστα των εταιριών που δε θα παρευρεθούν είναι ήδη μεγάλη και περιλαμβάνει μαζί με την Epic και τη Microsoft τις: Sony, Facebook Gaming, EA Games, Kojima Productions και της Unity αφήνοντας έτσι λίγες εταιρίες στο συνέδριο όπως για παράδειγμα την NVIDIA.

 

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία ο ιός έχει μολύνει πάνω πάνω από 80.000 ανθρώπους και έχει κοστίζει μέχρι στιγμής κάτι παραπάνω από 2.800 ζωές κυρίως στη περιοχή της Κίνας.

 

 

2020-02-27-image-29.jpg.3cf64e626e666100797062cccd3becc7.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now