MetallicGR

Απλές ανακοινώσεις θα κάνει η NVIDIA στις 24 Μαρτίου

Recommended Posts

Μετά την ανακοίνωση ότι δε θα πραγματοποιηθεί το GTC της NVIDIA, η εταιρία αναφέρει πως δε θα τρέξει ούτε το live stream.

 

Ο τεχνολογικός κόσμος περνά μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο τους τελευταίους μήνες με την εξάπλωση του κορονοιού σε όλο και περισσότερες περιοχές του πλανήτη κάνοντας δύσκολη όχι μόνο τη κατασκευή hardware αλλά και τη συνάντηση ανθρώπων σε κλειστούς χώρους. "Με την εξάπλωση του κορονοιού η εταιρία αλλάζει τα σχέδιά της όσον αφορά το webcast ως μέρος της ψηφιακής εκδοχής του GPU Technology Conference που διεξάγεται στο τέλος του μήνα. Αντί αυτού θα προβεί σε ανακοινώσεις στις 24 Μαρτίου οι οποίες είχαν προγραμματιστεί ούτως ή άλλως για εκείνη τη περίοδο και θα ακολουθήσει συνδιάσκεψη των επενδυτών μαζί με τον ιδρυτή και CEO της εταιρίας Jensen Huang που θα είναι προσβάσιμη και από το κοινό."

 

Η NVIDIA ίσως παρουσίασε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές κάρτες γραφικών της στο συνέδριο, όμως η εξέλιξη του κορονοιού αλλάζει τα σχέδια, ενώ δε γνωρίζουμε κατά πόσο θα επηρέαζε το webcast τη κατάσταση της υγείας των ομιλητών. Παρά την ακύρωση του συνεδρίου, η NVIDIA όμως ευελπιστεί να δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες, ακόμη και μετά την 24η Μαρτίου.

 

 

1343812383_gtcnvidiahwbox.jpg.4a5bf83c1ea01c935384314abc1b1408.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now