MetallicGR

Το Horizon Zero Dawn στο PC το καλοκαίρι

Recommended Posts

Η PC έκδοση του Horizon Zero Dawn είναι σχεδόν έτοιμη και η Guerrilla Games θα το κυκλοφορήσει μέσα στο προσεχές καλοκαίρι.

 

Το παιχνίδι παρέμεινε μια αποκλειστικότητα του PlayStation 4 για αρκετό καιρό όμως με κίνητρο τις πολυάριθμες ανακοινώσεις που έγιναν από studio ανάπτυξης τελευταία, το παιχνίδι θα έρθει και στη πλατφόρμα του PC όπως δήλωσε ο Herman Hulst της PlayStation Worldwide Studios. Στη κονσόλα το οπτικά όμορφο παιχνίδι έτρεχε με 30FPS καθηλώνοντας όμως το κοινό με τα τοπία του και την ξεχωριστή ιστορία του, κάτι που πλέον θα μπορούν να ζήσουν και οι παίκτες του PC.

 

Για τη πλατφόρμα του PC η εταιρία ανάπτυξης θα δώσει ξεκλείδωτο το framerate και θα αυξήσει τη ποιότητα των γραφικών που δίνονται βελτιώνοντας έτσι πιο πολύ την εμπειρία των παικτών έναντι της έκδοσης για κονσόλες. Η μηχανή γραφικών που τρέχει το Horizon Zero Dawn είναι η Decima Engine και βρίσκεται ήδη σε μερικά παιχνίδια όπως το Death Stranding του Kojima Productions ενώ θα βρίσκεται και σε άλλα projects που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά σε PlayStation 4 και Microsoft Windows.

 

Για την ώρα περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει διαθέσιμες, όμως η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού έχει ήδη αναρτηθεί στο Steam.

 

 

 

04095021636l.jpg.428ba93b0de8d2977ec2864c7f0476dc.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now