MetallicGR

Ακυρώθηκε και η E3 2020 λόγω του κορονοιού

Recommended Posts

Για πρώτη φορά από το 1996 η μεγάλη έκθεση παιχνιδιών δε θα ανοίξει τις πύλες της φέτος καθώς το Los Angeles έχει τεθεί σε έκτακτη ανάγκη λόγω του κορονοιού.

 

Η έκθεση που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών και όχι μόνο δε θα ανοίξει φέτος τις πύλες της μετά από 24 χρόνια καθώς οι φόβοι για την εξάπλωση του κορονοιού δείχνουν μεγάλοι για την ώρα στη περιοχή. Η περιοχή του Los Angeles δείχνει να έχει μπει σε κατάσταση υψηλότερου κινδύνου αφού υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις κορονοιού - και όπως φαίνεται η διοργανώτρια ESA (Entertainment Software Association) θα προβεί σύντομα σε ανακοίνωση σχετικά με την ακύρωση της έκθεσης, όπως μεταδίδουν μερικά μέσα.

 

Οι πηγές για την ώρα είναι κάμποσες. Το The Verge μεταφέρει πως η πηγή του προέρχεται από διοργανωτές της έκθεσης ενώ υπάρχει και ο indie developer Devolver Digital που ανέφερε σε σχετικό tweet: "Ακυρώστε πτήσεις και ξενοδοχεία για την E3 παιδιά." λέγοντας πως μάλλον η έκθεση δε θα πραγματοποιηθεί, κάτι που μένει φυσικά να ανακοινωθεί επίσημα. Η E3 μπαίνει στην ήδη μεγάλη λίστα των εκθέσεων και συνεδρίων που δε θα ανοίξουν φέτος τις πόρτες τους όπως το Mobile World Congess στη Βαρκελώνη, ενώ κάποια όπως η Computex της Ταϊβάν που θεωρείται το κέντρο του PC hardware είναι ακόμη 'on track' χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποια αναβολή στις ημερομηνίες.

 

 

 

1149360035.jpg.0.jpg.f677ece24dec0afa943426ad5d170af1.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now