MetallicGR

Ubisoft & Epic υποστηρίζουν το NVIDIA GeForce Now

Recommended Posts

Η streaming υπηρεσία της NVIDIA πέρασε από 40 κύματα αλλά έχει και κάποιους μεγάλους υποστηρικτές από η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών. 

 

Μπορεί η τωρινή εποχή να περιλαμβάνει αρκετές streaming υπηρεσίες όμως δεν χαίρουν όλες της ίδιας αποδοχής και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Google Stadia ενώ αυτή της Apple περνάει σχεδόν απαρατήρητη από το κοινό - κάτι που δεν είναι πάντοτε ιδιαίερα καλό. Στη περίπωση της NVIDIA υπήρχαν αρκετά στούντιο που έβγαλαν τα παιχνίδα τους από την υπηρεσία, όπως η Bethesda και πιο πρόσφατα η 2K Games για λόγους που παραμένουν άγνωστοι στο ευρύ κοινό όμως κατά πάσα πιθανότητα θα προστεθούν και πάλι στο μέλλον. 

 

Πέρα από τις αναποδιές όμως η Ubisoft μαζί με την Epic Games δείχνουν να υποστηρίζουν τη κίνηση της NVIDIA για το game streaming και μεταξύ άλλων θα δούμε μια μεγάλη λίστα παιχνιδιών να κοσμεί τους servers της εταιρίας. Οι φράσεις του CEO της Epic Tim Sweeney ήταν βαρυσήμαντες αφού είπε πως για την ώρα το GeForce Now είναι η πιο developer friendly υπηρεσία στο χώρο από μια εταιρία που είναι πιο φιλικά προσκείμενη στο gaming κοινό από τις υπόλοιπες. 

 

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις δύο σημαντικότερες δηλώσεις των Epic & Ubisoft:

 

  • "Epic is wholeheartedly supporting NVIDIA’s GeForce NOW service with Fortnite and with Epic Games Store titles that choose to participate (including exclusives), and we’ll be improving the integration over time." Tim Sweeney στο Twitter.

 

  • "Ubisoft fully supports NVIDIA’s GeForce Now with complete access to our PC games from the Ubisoft Store or any supported game stores,” Chris Early στο Kotaku. 

 

 

 

 

ezgif-1-04b00fcc420a.png.278fbff65a2aad2c82218a9d2d9b6ac0.png

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now