MetallicGR

Το Folding@Home πιο ισχυρό από τους TOP 7 Supercomputers του κόσμου

Recommended Posts

Σε μια μεγάλη προσπάθεια στην εύρεση θεραπείας κατά του COVID-19 η κοινότητα του Folding@Home είναι πιο δυνατή από ποτέ.

 

Το δίκτυο των υπολογιστών του Folding@Home έχει μεγαλώσει αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες ειδικά μετά τη παράκληση μεγάλων εταιριών στη διάθεση των gaming PCs μας για καλό σκοπό, όπως της συλλογής ενδιαφερόντων δεδομένων για χρήση από επιστήμονες ανά τον κόσμο. Στη μάχη κατά του COVID-19 έχουν ριχθεί αρκετοί υπολογιστές στον κόσμο και σύμφωνα με στοιχεία οι συνολικές επιδόσεις της πλατφόρμας ξεπερνούν αυτές του συνόλου TOP 7 των ταχύτερων υπερυπολογιστών του κόσμου αυτή τη στιγμή. Για να το θέσουμε με αριθμούς, το δίκτυο αυτή τη στιγμή ωθεί 470 PetaFLOPS, παραπάνω από το διπλάσιο του ταχύτερου υπερυπολογιστή του κόσμου Summit που βρίσκεται στα 149 PetaFLOPS ο οποίος σημειώνεται πως βρίσκεται και αυτός στη μάχη κατά του COVID-19.

 

Σε αντίθεση με τους υπερυπολογιστές που χρησιμοποιούνται τις πιο πολλές φορές για άλλους λόγους όπως τη μετεωρολογία ή για πυρηνική έρευνα, το δίκτυο του Folding@Home αξιοποιεί τα συστήματα για τη καταπολέμηση διάφορων ασθενειών όπως του Αλτσχάιμερ και του καρκίνου μεταξύ πολλών άλλων και μπορείτε εύκολα να μπείτε και εσείς σε αυτό ακολουθώντας τις οδηγίες στο επίσημο site εδώ.

 

 

QvQDb6yWmM9wgcSwCfoKh5-970-80.jpg.657b69867b9d6ec652fd2b849e045d3a.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now