MetallicGR

Κατασκευαστές θέλουν να γίνει η Computex, αργότερα

Recommended Posts

Με τη περίπτωση του κορονοιού τις τελευταίες εβδομάδες να γίνεται όλο και πιο σοβαρή, η Computex κινδυνεύει με 'αποκλεισμό'.

 

UPDATE 24/3/2020

Η διοργανώτρια της Computex, TAITRA ανακοίνωσε επίσημα την αλλαγή της ημερομηνίας από Ιούνιο σε Σεπτέμβριο. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού η πρώτη έγινε το 2003, με τον προηγούμενο τύπου SARS ιό που έπληξε την Ασιατική Ήπειρο.

 

 

compuvirus.jpg.54d7d5db94ca34497f52b75f4f8f283b.jpg

 

 

 

Αρχικό άρθρο

Η διοργανώτρια TAITRA δεν έχει αναφέρει για την ώρα εάν θα αλλάξει την ημερομηνία της έκθεσης την ίδια στιγμή που η Ταϊβάν έχει διατηρήσει τον αριθμό των κρουσμάτων του κορονοιού κάτω από τα 200 με τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που έχει εφαρμόσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Αρκετές εταιρίες ωστόσο θέλουν τη πραγματοποίηση της έκθεσης και όχι τη πλήρη ακύρωσή της ακόμα και αν αυτό σημαίνει μετάθεση σε νέα ημερομηνία προς το Φθινόπωρο ενώ σημειώνεται πως αν πραγματοποιηθεί θα είναι η 40ή Computex στην ιστορία.

 

Η πανδημία έχει ήδη κλείσει τις πόρτες όλων των εκθέσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, κυρίως στον χώρο της τεχνολογίας και του gaming, ενώ πολλά events ανακοίνωσαν πως είτε θα πραγματοποιηθούν online χωρίς τη παρουσία δημοσιογράφων σε μεγάλες αίθουσες όπου η ενδεχόμενη διασπορά του ιού θα είναι τεράστια. Η Computex είναι η μεγαλύτερη έκθεση PC hardware παγκοσμίως έχοντας υπό τη στέγη της δεκάδες εταιρίες με τα νεότερα προϊόντα στον χώρο και για αυτόν τον λόγο αρκετοί κατασκευαστές hardware - κυρίως τοπικοί - δεν επιθυμούν την ακύρωση αλλά τη μετάθεση σε νέα ημερομηνία. Υπενθυμίζεται ότι αρκετές από τις εταιρίες PC hardware εδρεύουν στη Ταϊβάν και δεν είναι άλλες από τις ASRock, ASUS, GIGABYTE, MSI και Cooler Master μεταξύ πολλών ακόμη γι' αυτό και θεωρούνται τοπικές αφού η έκθεση διεξάγεται σε μεγάλο εκθεσιακό κέντρο στη καρδιά της πρωτεύουσας, Ταϊπέι.

 

Με αυτή τη κίνηση των κατασκευαστών όμως, το μπαλάκι πηγαίνει απευθείας στη διοργανώτρια TAITRA η οποία ακόμη δεν έχει δώσει κάποιο update σχετικά με την έκθεση αλλά αναμένεται σίγουρα σύντομα.

 

 

 

BHV6n2Sp4GuvCbstNE8RLn-970-80.jpg.cec3529eb3baca880cb8fec29b103843.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now