MetallicGR

Φήμη: Τον Οκτώβριο οι Zen 3 CPUs μαζί με RDNA 2 GPUs

Recommended Posts

Η φήμη των ημερών θέλει την AMD να κυκλοφορεί σχεδόν άμεσα τόσο τους Zen 3 επεξεργαστές της όσο και τις RDNA 2 πριν το τέλος του έτους.

 

Η πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει όμως η AMD είναι η διαθεσιμότητα αυτή την εποχή λόγω του κορονοιού κάτι που ίσως επηρεάσει περισσότερο τις κάρτες γραφικών της, αφού οι επεξεργαστές δε δείχνουν να κινδυνεύουν όσο φανταζόμαστε από τη μειωμένη παραγωγή στη Κίνα. Οι περισσότεροι κατασκευαστές από την άλλη φτιάχνουν μεγάλο μέρος του hardware τους στη Κίνα, και ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχουν εργοστάσια που υπολειτουργούν.

 

Γνωρίζουμε ήδη ότι μέσα στο έτος η AMD ετοιμάζει τη τέταρτη γενιά Ryzen για το desktop που θα ενσωματώνει τη νεότερη αρχιτεκτονική Zen 3 και από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής η AMD πηγαίνει σε πιο ενοποιημένη L3 cache ενώ και οι εσωτερικές βελτιώσεις των επεξεργαστών θα επιφέρουν αύξηση στο IPC σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Οι RDNA 2 GPUs από την άλλη θα φέρουν το πολυπόθητο ray tracing με hardware accelerated μορφή σε περισσότερους χρήστες ενώ σημειώνεται ότι θα βρίσκεται και στις επερχόμενες κονσόλες της αγοράς Xbox Series X και PlayStation 5.

 

Η κυκλοφορία ή ίσως η ανακοίνωση των προϊόντων τον Οκτώβριο μπορεί να σημαίνει ότι θα έχουμε το σχετικό hardware στα χέρια μας πριν τα Χριστούγεννα και πριν το δούμε πρώτα στις gaming κονσόλες της αγοράς δίνοντας έτσι προβάδισμα στην αγορά του PC.

 

 

 

 

ryzenchip.jpg.586d995d2327c9dba3586a2e8968087c.jpg

 

 

07160210772s.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Για να δούμε που θα είμαστε και σε τι κατάσταση ως λαός και χώρα εκείνη την εποχή, και θα δούμε τι και πως θα μας απασχολήσουν τα νέα καλούδια της AMD τότε.

Σοβαρά τώρα, προφυλαχθείτε όλοι, έτσι ώστε όταν με το καλό περάσει η επιδημία, να μας βρει όλους και πάλι εδώ και στις οικογένειες μας μαζί!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now