MetallicGR

Το World War Z δωρεάν στο Epic Games Store

Recommended Posts

Το ενδιαφέρον παιχνίδι της Saber Interactive έρχεται μαζί με τρία ακόμα εντελώς δωρεάν σε μια προσφορά που διαρκεί για λίγες ημέρες στο Epic Games Store.

 

Μαζί του δίνονται και άλλα δύο αρκετά καλά παιχνίδια, το platform based και γεμάτο δράση Tormentor x Punisher παρέα με το action-adventure Figment συνολικού κόστους περί τα 28€ υπό κανονικές συνθήκες όμως η Epic τα δίνει δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα για να περάσουμε τις προσεχείς εβδομάδες μας στο σπίτι.

 

Για το World War Z δε χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά καθώς βαδίζει στα βήματα άλλων αντίστοιχων shooters του χώρου ενώ διαθέτει και coop έως τεσσάρων ατόμων. Σε αυτό καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ορδές των ζόμπι όσο περιπλανιόμαστε στους διάφορους χάρτες του παιχνιδιού απαιτώντας τη πλήρη συνεργασία όλων των παικτών ούτως ώστε να νικήσουν και να προχωρήσουν ασφαλείς στο extraction point. Σημειώνεται ότι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που έκαναν το παιχνίδι αρκετά δημοφιλές πέρα από το όμορφο περιβάλλον είναι και το δυναμικό AI, του οποίου η δυσκολία μεταβάλλεται όσο παίζουμε το παιχνίδι ανάλογα με το πόσο εύκολα κερδίζουμε τους αντιπάλους μας.

 

Και τα δύο games θα δοθούν για διάστημα μιας εβδομάδας στην υπηρεσία της Epic και όσοι τα πάρετε θα μείνουν στη βιβλιοθήκη σας για πάντα.

 

 

1584153608_worldwarz.jpg.74ec98f18f77e31b34e75e1c5ab18047.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now