tasos kats

RX 5600 XT

Recommended Posts

Καλησπέρα. Σε σχέση με τη μικρότερη RX 5500 XT που έχει 8GB σε κάποιες εκδόσεις - ναι - τα 6GB της 5600 XT δείχνουν λίγα και πιστεύω ότι μπερδεύουν τον αγοραστή.

 

Από την άλλη λίγα games θαν τερματίσουν τα 6GB. Στο review της 5500 XT, στο βίντεο, είδαμε ότι τα πιο πολλά προβλήματα θα τα δεις σε κάρτες με 4GB. https://www.hwbox.gr/reviews/gpus/42948-sapphire-radeon-rx-5500-xt-gpu-review.html

Link to comment
Share on other sites

4gb πιστεύω έπρεπε να σταματήσουν να πουλάνε οι εταιρίες  , την έχω δει και διαβάσει το review της 5500 xt και με προβλημάτισε, γιατί φαντάσου ο άλλος όλο χαρά πήγε και την πηρε και φορτώνεις  το red dead redemption 2 και βλέπεις αυτά που βλέπεις ,αν και εδώ που τα λέμε το εν λόγο παιχνίδι έχει χάλια optimization. Και η  εκδόσεις της 1660 επίσης είναι με 6gb δεν ξέρω πόσο διαρκεια ζωής έχουν αυτές οι κάρτες με τα παιχνίδια που εχουμε και αυτα που θα έχουμε για τα επόμενα 2 χρονιά και πόσο γρήγορα θα σε κάνουν να πας για αλλη καρτα .

Link to comment
Share on other sites

Κάτοχος Gigabyte Radeon RX 5600 XT Gaming OC.  Όχι μόνο είναι αρκετά για 1080p άλλα υπό προϋποθέσεις και αναλόγως τις απαιτήσεις σου, θα σε καλύψει και για 1440p. 

 

 

*Aν η αγορά γίνει από site του εξωτερικού, πιστεύω όμως ότι συμφέρει καλύτερα η αγορά της 5700 xt.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now