Χρήστος Ελευθεριάδης

-10 Tips για την καλυτερη αγορα CPU για το νεο σας συστημα [PC] η για την μελλοντικη αναβαθμιση αυτου.

Recommended Posts

-1ο tip: Πάντα πριν αγοράσουμε έναν επεξεργαστή θα πρέπει να σκεφτούμε πριν γίνει η αγορά του,το τι ανάγκες έχουμε από αυτόν; . Μάλιστα σύμφωνα με το μπάτζετ που έχουμε για να διαθέσουμε συνολικά για το νέο μας σύστημα η για την κλασική αναβάθμιση του 'παλιού' μας επεξεργαστή.
 
-2o tip: Καλό θα ήταν να μην αγοράσουμε έναν επεξεργαστή ο οποίος να υπερκαλύπτει τις ανάγκες μας π.χ στο gaming , επειδή μεγαλύτερο βάρος δίνουμε στην κάρτα γραφικών [GPU] για τα games.
 
-3o tip: Δεν χρειάζεται να διαθέσουμε πολλά χρήματα σε επεξεργαστή ο οποίος θα είναι καθαρά για gaming.
 
-4ο tip: Κοιτάμε πάντα διάφορες αξιολογήσεις είτε από άλλους καταναλωτές που έχουν το συγκεκριμένο επεξεργαστή, είτε από διάφορα άρθρα που έχουν  αναρτηθεί στο ίντερνετ, πλέον και στo Youtube.
 
-5ο tip: Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε για την αγορά ενός νέου επεξεργαστή, μπορεί η επόμενη γενιά του να είναι καλύτερη και πιο value for money.
 
         -6o tip: Ρωτάμε πάντα τους 'ειδικούς' , αλλιώς ανεβάζουμε μια δημοσίευση στο ίντερνετ και περνούμε αρκετές απόψεις, σωστές τις περισσότερες φορές  από άλλους καταναλωτές που ίσως να βρίσκονται στο ίδιο πάνω-κάτω δίλημμα με εσάς. 
         -7ο tip: Δεν φέρνουμε ποτέ σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα κομμάτια ενός νέου συστήματος Η/Υ. Για να έχει τις σωστές επιδόσεις ο νέος σας επεξεργαστής ,θα χρειαστεί να διαθέσετε κάτι και για αυτά, ανάλογα αν έχουμε να κάνουμε με 'οικονομικό' σύστημα τότε ξεκάθαρα                                              κοιτάτε την καλύτερη φθηνή λύση άλλα παράλληλα και λίγο την ποιότητα,έτσι ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.  
 
         -8ο tip: Καλό θα ήταν για το νέος σας σύστημα Η/Υ να βάζετε προτεραιότητα αυτό που έχετε περισσότερη ανάγκη αλλά να μην ξεφεύγεται στην καλύτερη πχ, [κάρτα γραφικών] και στον πιο αδύναμο με τους λιγότερους πυρήνες επεξεργαστή ,τότε θα υπάρξει μεγάλο φάουλ το οποίο θα αναλύσουμε  σε επόμενο άρθρο.
         -9ο tip: Ryzen η Intel? η απάντηση είναι, κρίνεται από την τσέπη σας και μόνο. Προσωπικά αυτή την στιγμή καλό θα ήταν να πηγαίνατε με την κόκκινο ομάδα, λόγω ότι είναι πιο value και πιο ικανή για μελλονιτκή αναβάθμιση.
         -10ο tip: Αγοράζουμε για να έχουμε, δεν βιαζόμαστε και πάντα κοιτάμε όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον, δηλαδή να είμαστε σίγουροι για την αγορά που θα κάνουμε και το αν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για τα επόμενα 3-5 έτη.
Αυτά ευχαριστώ!
 
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now