tasos kats

Marvel's Avengers

Recommended Posts

 Πριν από περίπου μιάμιση ώρα περίπου  , οι συντελεστές του Marvel's Avenger παρουσίασαν τι πρόκειται να δούμε σε περίπου 2 μήνες ,που προκύπτει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε κυκλοφορία πρώτα σε PS4 - X BOX - PC  και Google Stadia και αργότερα σε PS5 και Xbox X series. Μάλιστα οποίος αγοράσει το παιχνίδι σε PS4 και X BOX θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι και στις next gen κονσόλες χωρίς να χρειαστεί να το αγοράσουν ξανά .  Στην σημερινή παρουσίαση είδαμε τους Avengers διαλυμένους αφού στην τελευταία μάχη πέθανε ο Captain America  , και τους κυβερνώντες να αναρωτιούνται αν οι Avengers είναι πραγματικά χρήσιμοι ή είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία. Τότε ξεπετάγεται η AIM  (Advanced Idea Mechanics) Μια ομάδα από επιστήμονες που μεσώ της επιστήμης μπορούν να δώσουν ασφάλεια στο κόσμο και τον πλανήτη από τυχόν διάφορες απειλές . Ξεκινάνε και το πρώτο που κάνουν είναι να πιάνουν τους Inhumans (είναι άνθρωποι γεννημένοι με διάφορα χαρίσματα και δυνάμεις ) να τους κρατάνε φυλακισμένους και να τους κάνουν απάνθρωπα πειράματα . Τότε μπαίνει κρυφά στο εργαστήριο ένα νεαρό κορίτισι Ihuman ονόματι Kamala Khan (aka Ms.Marvel)  παίρνει σε ενα στικακι όλες τις πληροφορίες για την AIM και τι πανούργα σχεδία που έχουν . Πάει στον Bruce Bunner (aka Hulk)  με σκοπό να τον πείσει να μαζέψει όλους τους Avengers και να σταματήσουν την απειλεί που λέγετε AIM. Στα του παιχνιδιού είδαμε τους ήρωες  σε στιγμές δράσεις και την δυνατότητα να συνεργάζονται με άλλους ήρωες . Ο κάθε ήρωας εκτός από τις βασικές του κίνησεις (που ο κάθε παίχτης θα μπορεί να επιλεγεί ποιες θα χρησιμοποιεί) ,  θα έχει και 3  Heroic special Moves κινήσεις μοναδικές για κάθε ήρωα που  τον χαρακτηρίζει .  Ο παίχτης θα συλλέγει διάφορα parts για τον εκάστοτε ηρώα που παίζει και βάζοντας τα ο ήρωας θα αποκτούν  boost οι δυνάμεις του.
Οι ήρωες  θα έχουν αρκετά κοστούμια εμπνευσμένα από όλη την ιστορία των comics της Marvel. 
Θα υπάρχει multiplayer κομμάτι καθώς και crossplay μεταξύ των χρηστών κονσόλας. 
Είναι ένα παιχνίδι που οι fans σε όλο τον κόσμο το περίμεναν για χρονιά ελπίζουμε να είναι αντάξιο των προσδοκιών. 

My Post.png

My Post.jpg

My Post (1).jpg

My Post 3.jpg

Edited by tasos kats
Link to comment
Share on other sites

Unlocked FPS, lenient specs, high-res texture packs

 

Minimum Spec:
• OS: Windows 10 64-bit

• CPU: i3-4160 or AMD equivalent

• 8GB RAM

• NVIDIA GTX 950 / AMD 270 (min 2GB video RAM)

• DirectX 12

• 75GB HDD space

 

Recommended Spec:
• Windows 10 64-bit

• CPU: Intel Core i7 4770K, 3.4 GHz or AMD Ryzen 5 1600, 3.2 GHz

• 16GB RAM

• NVIDIA GTX 1060 6GB or AMD Radeon RX 480, 8GB.

• DirectX 12

• 110GB SSD space

Read more: https://www.tweaktown.com/news/74463/avengers-on-pc-unlocked-fps-lenient-specs-high-res-texture-packs/index.html

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν θα κάτσω να ανοίξω νέο άρθρο μέχρι τώρα τα όσα beta σε pc εχω δει  μιλάμε για πλήρη αποτυχία ενα παιχνιδι που μάλλον  εξαρχής φτιάχτηκε για το ps4  και απλα το κάνανε port  απο το 2018 μέχρι σήμερα τι στο καλο κανανε ; κλείσανε το Marvel heroes omega που ήταν παιχνιδαρα για να μην κόψει πωλήσεις σε αυτό εδώ είναι ντροπή . Φτιάχνουν τρομερές ταινίες και στα παιχνιδια ειναι πατος και η DC φτιάχνει παιχνιδάρες και οι ταινίες είναι πατος επιτελούς πρέπει να αποφασίσουν . Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη δείτε σε ένα τυπικό υπολογιστή τι κακό optimization έχουν κάνει δείτε τι μνήμη RAM καταναλώνει και την θερμοκρασία επεξεργαστή την παει στον θεο μεχρι και 71 βαθμους του βάρεσε λεει οτι φοραει και υδροψυξη . Όσα patch και να κυκλοφορήσουν δεν βλέπω να διορθώνετε το πράγμα . 

 

Edited by tasos kats
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, tasos kats said:

κλείσανε το Marvel heroes omega που ήταν παιχνιδαρα

Δεν κλείσανε μόνο το παιχνίδι, αλλά όλη την εταιρεία που το έβγαζε (gazillion), βγάζοντας φήμες για τον ceo της και ανεβάζοντας κατά πολύ την τιμή των αδειών χρήσης των χαρακτήρων της Marvel. Μάλιστα υπήρχε και το marvel's super hero squad online το οποίο ήταν πρόδρομος του omega και το οποίο επίσης έκλεισε (και πήρε μαζί του και το account μου που ήταν επίπεδο 400).

 

Πάντως, για να πω την αλήθεια το παιχνίδι φαίνεται χάλια σε εμένα. Είμαστε στο 2020 και οι χαρακτήρες ακόμα στέκονται σαν αγγούρια (δηλαδή όπως στα παιχνίδια του ps2). Τα shaders και τα γραφικά δεν είναι και τα πιο εντυπωσιακά, ειδικά όταν κάνεις σκεφτεί ότι πρόκειται για AAA game της crystal dynamics. Ήδη το ένα dlc ανακοινώνεται πίσω από το άλλο. Απλά φαίνεται πως ξέρουν ότι θα πουλήσει λόγω της δημοτικότητας του mcu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

δεν έχει καμιά σχέση με το mcu το έχουν πει πολλές φόρες  , οι ήρωες είναι βασισμένου σε comics σε όλη την ιστορία της Marvel . Και εγώ καμενος Marvel και DC είμαι άλλα δεν πρόκειται να το πάρω εκτός και ΑΝ πέσει κάνα 20αρικο :) γιατι δεν κανει για μενα και παραπάνω. O Iron man παρατήρησα έχει για κίνηση mele μια κάνει αυτή την κίνηση συνεχεία δεν έχει ποικιλία γιατί εκτός από τα repulsors έχει και άλλες mele κινήσεις , όλοι οι ήρωες λογικά έχουν τις ιδιες τυποποιημένες κινήσεις και θα τις κάνουν ξανα και ξανα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now