tasos kats

γνωμη για τροφοδοτικό Thermaltake toughpower gf1 argb

Recommended Posts

τι γνώμη έχετε για αυτά τα τροφοδοτικά έχει καλή φήμη η thermaltake ; Εγώ  σύμφωνα με διάφορα psu calculator μου λέει 385w χρειάζομαι και το προτιμώμενο είναι 435w αυτη την στιγμη έχω ένα τροφοδοτικό 550w xfx ts bronze (στα watt που παιζω ειμαι καλα;) δεν λέω πολύ κάλο και αθόρυβο και σκέφτομαι να το αλλάξω με ένα 750 -850 για να μαι και στο μέλλον καλυμμένος που ξέρεις μπορεί να του βαλω μια big navi amd radeon η μια καλή nvidia να μπορεί να με καλύψει 

PER.645129.jpg

PER.645129_1.jpg

PER.645129_2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Για το PC της υπογραφής βγαίνει η παραπάνω κατανάλωση του calculator? Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό σου, ίσως ένα 650-700 να είναι οκ με μια μεγάλη κάρτα στο μέλλον. Αν νομίζεις ότι δε θα σε βγάλει και θέλεις κάτι ποιοτικότερο με καλύτερη πιστοποίηση τότε πας στις παραπάνω ισχύς. Καλύτερα μέτρα τη κατανάλωση σε load από τον τοίχο με κανένα βατόμετρο και μην εξαρτάσαι αποκλειστικά από calculators.

 

Η σειρά της thermaltake είναι καλή, δε θα φοβόμουν κάτι. Η μονάδα είναι της CWT, που αν δε γνωρίζεις φτιάχνει τα περισσότερα τροφοδοτικά της αγοράς. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now