Vaggelis Komnis

Στις 23 Ιουλίου το Xbox Series X Game Event της Microsoft

Recommended Posts

Η Microsoft θα πραγματοποιήσει ένα onlien event για την ανακοίνωση παιχνιδιών του Xbox Series X στις 23 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ ώρα Ελλάδας.

 

Η εταιρεία σκοπεύει να δείξει παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από τα Xbox Game Studios, συμπεριλαμβανομένου και του Halo Infinite. Η 343 Industries έδειξε το Halo Infinite σε ένα τρέιλερ πριν από μερικές εβδομάδες, αποκαλύπτοντας ότι οι ανταγωνιστές του The Banished επιστρέφουν στο franchise του Halo.

 

 

xbox-series-x-01.thumb.jpg.ce77172d7a5d2bbe18f519e4143ebd0f.jpg

 

 

Ωστόσο, θα υπάρχουν περισσότερα από τον κόσμο του Halo. Η Microsoft αγοράζει στούντιο παιχνιδιών και η εταιρεία διαθέτει τώρα συνολικά 15 Xbox Game Studios. Οι υποστηρικτές του Xbox ελπίζουν  να δουν τι έχουν ετοιμάσει αυτά τα στούντιο για το Xbox Series X. Η Microsoft δημιούργησε πρόσφατα λογαριασμούς στο Twitter για το Fable , δημιουργώντας στους fans απορίες σχετικά με το αν θα εμφανιστεί στην εκδήλωση του Xbox τον προσεχή Ιούλιο. 

 

Δεδομένου ότι η Microsoft κυκλοφόρησε ένα teaser για το Hellblade II κατά την αποκάλυψη του Xbox Series X πέρυσι, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι θα δούμε περισσότερα από το Ninja Theory για αυτόν τον επερχόμενο τίτλο. Το Psychonauts 2 αναμένεται ακόμη να κυκλοφορήσει το 2020 από το στούντιο Double Fine της Microsoft και σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες συμβουλές για το πώς θα προσαρμοστούν οι Forza και Gears of War σε ένα πιο ισχυρό hardware της νέας σειράς του Xbox.

 

Η Rare παρουσίασε επίσης το νέο της παιχνίδι Everwild τον Νοέμβριο και ίσως να το δούμε πιο προσεκτικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Microsoft. Και όπως πάντα, οι λάτρεις του Xbox εξακολουθούν να ελπίζουν για την αποκάλυψη ενός νέου Perfect Dark ή Banjo-Kazooie.

 

Η Microsoft έχει ήδη υποσχεθεί ότι ορισμένες από τις ομάδες των Xbox Game Studios θα αποκαλύψουν νέα gameplays, παιχνίδια βελτιστοποιημένα για το Xbox Series X, ακόμη και ολοκαίνουργιες ανακοινώσεις παιχνιδιών.

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now