Vaggelis Komnis

Περισσότερες πληροφορίες για το Assassin's Creed Valhalla

Recommended Posts

Το νέο Assassin's Creed ανακοινώθηκε από την Ubisoft και στο Ubisoft Forward μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τίτλο.

 

Το τρέιλερ της πρεμιέρας πριν από μερικές ημέρες υποσχέθηκε πολλές αιματηρές μάχες κάτι που είδαμε και στην παρουσίαση του Ubisoft Forward. Το Assassin's Creed Valhalla αναπτύσσεται ακόμα από την Ubisoft Montreal, μαζί την υποστήριξη 14 ακόμη στούντιο από όλο τον κόσμο. Μπορεί να το παιχνίδι να μην βρίσκεται στην τελική μορφή του όμως η Ubisoft μας έδωσε μερικές σημαντικές πληροφορίες.

 

 

assassins-creed-valhalla-standard-edition-art.jpg.430eb557102e6199c04c2967299b7437.jpg

 

 

Το Assassin's Creed Valhalla διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της σκοτεινής περιόδου της Αγγλίας, όπου χρονολογικά αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε στον 9ο αιώνα.  Σύμφωνα με τον Creative Director, Ashraf Ismail, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τέσσερα μεγάλα αγγλικά βασίλεια όσο παίζουν: το Wessex, την Northumbria, την East Anglia και την Mercia. 

 

Η Νορβηγία παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να μεταφέρονται από τη μια χώρα στην άλλη ελεύθερα όμως φυσικά λεπτομέρειες για τους ιδιαίτερους κόσμους του παιχνιδιού δεν έχουν αποκαλυφθεί από την Ubisoft.

 

Όσο για την ιστορία ξέρουμε πως ο ηγέτης Eivor θα οδηγήσει τη φυλή του από τη Νορβηγία, που έχει καταστραφεί λόγω πόλεμου, στις ακτές της Αγγλίας και όχι μόνο. Η άφιξή τους στην Αγγλικά δεν αντιμετωπίζεται και με τον καλύτερο τρόπο από τον βασιλιά Alfred του Wessex και τους Σάξονες, οι οποίοι θα κάνουν ό, τι μπορούν για να απομακρύνουν τον Eivor και τον λαό του μακρυά από τη γη τους. 

 

Τελικά ο Eivor ( ο συγκεκριμένος χαρακτήρας μπορεί να αλλάζει φύλο ανά πάσα στιγμή στην διάρκεια του παιχνιδιού) έρχεται σε επαφή με τους Assassins κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ξεκινώντας έτσι την παλιά σύγκρουση ανάμεσα στους Assassin και τους Templar. Η Ubisoft παίρνει ιδέες από τη μυθολογία της Νορβηγίας για τα γεγονότα όμως δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν και αρχαίοι θεοί στο παιχνίδι.
 

Το Valhalla προσφέρει αρκετούς τρόπους να σκοτώσει κάνεις μέσα στο παιχνίδι. Μπορείτε να επιτεθείτε με φόρα και σπάσετε ασπίδες όπως και να αποκεφαλίσετε τους εχθρούς. Μπορείτε να κρατήστε και χαμηλό προφίλ σκοτώνοντας στα κρυφά με την χαρακτηριστική λεπίδα των Assassins, φέρνοντας έτσι την αυθεντική εμπειρία από τη σειρά παιχνιδιών της Ubisoft.

 

Από ότι φαίνεται η Ubisoft άκουσε τα παράπονα της κοινότητας για αυτό και φέρνει ξανά στο προσκήνιο χαρακτηριστικά από προηγούμενα Assassin's Creed. Δεν είναι μόνο η κρυφή λεπίδα, αλλά οι αλλαγές που μπορείτε να κάνετε σε αυτήν και να την προσαρμόσετε όπως εσείς θέλετε στον χαρακτήρα. Πλέον ο χαρακτήρας του παιχνιδιού μπορεί να κρύβεται ξανά μέσα στο πλήθος για να μην αναγνωριστεί από τους εχθρούς του. Επίσης ο επικεφαλής συγγραφέας του παιχνιδιού, Darby McDevitt, αποκάλυψε ότι υπάρχουν αρκετά "κρυμμένα μυστικά" στο παιχνίδι, που περιμένουν τους gamers.

 

 

assassins-creed-valhalla-image-1-aum5.jpg.e8bd2a7a5d1340cdf4051ed9c1cf835c.jpg

 

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επιδρομές, ανάπτυξη οικισμών και δυνατότητα επέκτασης της επιρροής σας. Με επιδρομές, μπορείτε να λεηλατήσετε χωριά και φρούρια εχθρών σε όλη την Αγγλία. Η ανάπτυξη των οικισμών φαίνεται να μοιάζει με αυτήν του Assassin's Creed 2 και του Brotherhood αλλά σε πολύ πιο ανεπτυγμένο επίπεδο. Οι παίκτες μπορούν να κατασκευάσουν και να αναβαθμίσουν στρατώνες, σιδηρουργούς, αίθουσες τατουάζ και άλλα. 

 

Ο Julien Laferrière δήλωσε χαρακτηριστικά στο Eurogamer πως σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι παίζουν οι αποφάσεις που παίρνει ο παίκτης και οι επιπτώσεις φαίνονται αργότερα στο παιχνίδι.

 

assassins_creed_valhalla_7-1vozr.jpg.d38ff6837acea243c05c1d50d82272aa.jpg

 

Οι παίκτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσουν μαλλιά, τατουάζ, χρώμα και εργαλεία του δικού τους χαρακτήρα. Ο εξοπλισμός μπορεί να αναβαθμιστεί καθ 'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έτσι ώστε τα όπλα και η πανοπλία να γίνονται ακόμα πιο ισχυρά καθώς προχωράτε στο παιχνίδι.

 

Αναφέραμε πως δεν είναι σίγουρο αν θα εμπλακούν οι θεοί στο παιχνίδι, όμως το κοράκι που θα σας συντροφεύει στο παιχνίδι συνδέεται με τον θεό Odin, από τη τη μυθολογία των Βόρειων λαών εκείνης της περιόδου. Όπως δήλωσε ο Laferrière έχουν προστεθεί νέα χαρακτηριστικά στο κοράκι για να βοηθήσουν στην εξερεύνηση των περιοχών.

 

Επιπλέον, θα υπάρχουν πλοία στο παιχνίδι όμως οι μάχες δεν θα είναι αρκετές ή σημαντικές. Οι περισσότερες θα γίνουν στην ξηρά. Παρ' όλα αυτά τα πλοία παίζουν σημαντικό ρόλο για την μετακίνηση στον χάρτη του παιχνιδιού. Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει για PC (Uplay και Epic Games Store) στις 17 Νοεμβρίου του 2020.

 

 

 

 Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now