Vaggelis Komnis

Το Far Cry 6 ανακοινώθηκε επίσημα από την Ubisoft

Recommended Posts

Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Far Cry 6 βρίσκεται σε εξέλιξη και αναπτύσσεται από την Ubisoft Toronto.

 

Στην παρουσίαση της η εταιρία μας έδωσε πληροφορίες για το παιχνίδι. Το νέο Far Cry τοποθετεί τους παίκτες στην καρδιά μιας σύγχρονης αντάρτικης επανάστασης που βρίσκεται στο Yara, ένα τροπικό μέρος. Όσο για την ιστορία του, ο Πρόεδρος Antón Castillo (ενσαρκώνει ο Giancarlo Esposito - Better Call Saul, Breaking Bad) δεσμεύεται να επαναφέρει την δόξα στον τόπο του ενώ προσπαθεί να πείσει τον γιο του Diego να ακολουθήσει τα βήματά του και να συνεχίσει το έργο. Σύμφωνα με την εταιρία οι παίκτες θα βιώσουν την αδρεναλίνη και το χάος της ανταρτικής μάχης καθώς μαζί με άλλους επαναστάτες έχουν στόχο ρίξουν τον τύραννο από την εξουσία.

 

 

 

 

Ο Navid Khavari, Narrative Director του Far Cry 6 δήλωσε:

 

"Ισχυροί ανταγωνιστές με περίπλοκο χαρακτήρα αποτελούν μέρος του DNA του Far Cry, από την αρχή γνωρίζαμε ότι έπρεπε να ανεβάσουμε τον πήχη γι' αυτό ασχοληθήκαμε με τους χαρακτήρες και την ζωή τους. Η συνεργασία με τόσο καταπληκτικούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού Giancarlo Esposito, και το να βλέπουμε πώς ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες μας ως τρομακτικούς αλλά και βαθιά περίπλοκους, ήταν μια απίστευτη εμπειρία που δεν μπορώ να περιμένω να μοιραστώ με τους θαυμαστές μας."

 

Ο χαρακτήρας ονομάζεται Dani Rojas με τους παίκτες να μπορούν να διαλέξουν το φύλο του. Ως Dani, οι παίκτες θα γίνουν αντάρτες και θα εξερευνήσουν και θα ενώσουν ένα ολόκληρο έθνος, από τις ζούγκλες έως την πρωτεύουσα της Yara, την Esperanza. Για να πετύχουν στην μάχη ενάντια του Antón, οι παίκτες πρέπει να φερθούν έξυπνα, καθώς έχουν στην κατοχή τους ένα οπλοστάσιο με μοναδικά νέα όπλα και οχήματα.


Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 σε Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, και θα είναι διαθέσιμo σε PC από Stadia, Epic Games Store και Ubisoft Store, όπως καθώς και στο UPLAY+, τη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft. Η Ubisoft ανακοίνωσε επίσης ότι οι εκδόσεις Gold, Ultimate και Collector's Editions για Far Cry 6 θα είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία.

 

 

719187740_farcry6.thumb.png.44e0006d0048e3349449c3845cf05f98.png

 

 

Αναλυτικά:

 

Η Gold Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και το Season Pass.

 

Η Ultimate Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, το Season Pass και το Ultimate pack, το οποίο περιλαμβάνει τα πακέτα Jungle Expedition, Croc Hunter και Vice.

 

Η Collector's Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, το Season Pass, το Ultimate pack, μια high-end φιγούρα του "Tostador", το flamethrower από το παιχνίδι με μήκος 72 cm, εγχειρίδιο για την συναρμολόγηση, ένα έργο τέχνης σε ένα σελιδοδείκτη που απεικονίζεται από τον διάσημο καλλιτέχνη Tobatron, μια Θήκη  βασισμένη στο στιλ τέχνης του Tobatron, ένα Steelbook, ένα βιβλίο 64 σελίδων, ένα σετ 10 αυτοκόλλητων, ένα μπρελόκ Chorizo, έναν χάρτη και ένα επιλεγμένο Soundtrack του παιχνιδιού.

 

Όσοι προ-παραγγέλνουν το Far Cry 6 θα έχουν πρόσβαση στο Libertad Pack που περιλαμβάνει το "Libertad Outfit" για τον Chorizo και το υπερσύγχρονο "Discos Locos", ένα οπλισμένο εκτοξευτή.

 

Όσοι αγοράσουν το Far Cry 6 στο Xbox One ή στο PlayStation 4 θα μπορούν να αναβαθμίσουν την έκδοσή τους σε αυτή της επόμενης γενιάς χωρίς επιπλέον κόστος μετά την κυκλοφορία των Xbox Series X και PlayStation 5 και να γευτούν υψηλότερες αναλύσεις αλλά και ποιοτικότερα γραφικά.

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now