Vaggelis Komnis

Ο Henry Cavill συναρμολογεί το Gaming PC του!

Recommended Posts

Henry Cavill. Τον έχουμε συνηθίσει σε πολλά, όπως το να πρωταγωνιστεί στο Superman αλλά και στη σειρά The Witcher και σίγουρα δεν τον έχουμε δει να στήνει το δικό του PC!

 

Στον πραγματικό κόσμο, ο Cavill είναι ένα παθιασμένος gamer, όπως δηλώνει και ο ίδιος, όμως πέρα από αυτό είναι και γνώστης του αντικειμένου του PC κάτι που απέδειξε συναρμολογώντας το δικό του μηχάνημα στα social media. Ο ηθοποιός είχε δώσει μια υπόσχεση στους fans. Να συναρμολογήσει το δικό του setup και να τους δείξει την διαδικασία με κάθε λεπτομέρεια. Εκμεταλλευόμενος λοιπόν την πανδημία ο Cavill εκπλήρωσε την υπόσχεση του και ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram που δείχνει ακριβώς αυτό.

 

Όπως φαίνεται, πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπά το gaming, καθώς το σύστημα του όπως δήλωσε και ο ίδιος " αυτό το είδος hardware δεν είναι για όλους .... συνιστάται η συγκατάθεση του θεατή", είπε αστειευόμενος. Το σύστημα αποτελούνταν από έναν Ryzen επεξεργαστή, μητρική και κάρτα γραφικών της ASUS, υδρόψυξη από την NZXT και κουτί της Fractal Design.

 

 

henry_cavill_building_gaming_c.0.jpg.eade33bf2d7ed958916a7e685de3bc18.jpg

 

 

 

Μέσα στο βίντεο του δίνει και κάποιες συμβουλές για έναν προσεκτικό και σωστό εγκατάστασης τον εξαρτημάτων, φαίνεται να γνωρίζει αρκετά καλά αυτό που κάνει. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πει πως δεν έχει τολμήσει ποτέ να φτιάξει τον δικό του υπολογιστή από το μηδέν, καθώς αυτός που είχε αποτελούσε προ-συναρμολογημένο σύστημα.

 

Επίσης, σε άλλο ένα post που ανάρτησε, ζωγραφίζει μινιατούρες του Total War: Warhammer 2, ενός παιχνιδιού που είχε ασχοληθεί πρόσφατα και έδειξε να του αρέσει αρκετά.

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now