Vaggelis Komnis

'Άτσαλη' η κυκλοφορία του Horizon Zero Dawn στο PC

Recommended Posts

Την περασμένη Παρασκευή, το Horizon: Zero Dawn κυκλοφόρησε μετά από 3 χρόνια και σε υπολογιστή και είναι διαθέσιμο μέσω του Steam και του Epic Games Store.

 

Αυτή η μετάβαση στην PC πλατφόρμα δεν είχε και την καλύτερη αρχή, αφού η κυκλοφορία του παιχνιδιού συνοδεύτηκε και από εκτενείς αναφορές για σφάλματα και άλλα τεχνικά ζητήματα από μερικούς κατόχους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμά να υπάρχουν ανάμεικτες βαθμολογίες στο Steam, δείχνοντας την απογοήτευση που αισθάνονται κάποιοι σχετικά με την κυκλοφορία αυτού του PlayStation classic game στη πλατφόρμα του PC.

 

Η Guerilla Games έχει εκδώσει μια δήλωση την επόμενη κιόλας ημέρα για να απαντήσει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με το παιχνίδι, δεσμεύοντας να διερευνήσει αυτά τα ζητήματα ως "υψηλότερη προτεραιότητα" του στούντιο ανάπτυξης.

 

 

10061618148l.jpg.7b0607016adcff1fc34e98e86301df79.jpg

 

 

" Σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίξατε χθες καθώς κυκλοφόρησε το Horizon Zero Dawn Complete Edition σε PC! Απολαύσαμε αρκετά screenshots που έχουν τραβηχτεί με το in-game Photo Mode, livestreams και βίντεο από δημιουργούς περιεχομένου και βλέπουμε τόσους πολλούς νέους παίκτες να ξεκινούν το ταξίδι τους με την Aloy.

 

Παρακολουθούμε όλα τα κανάλια μας και γνωρίζουμε ότι ορισμένοι παίκτες αντιμετώπισαν σφάλματα και άλλα τεχνικά ζητήματα. Λάβετε υπόψη ότι διερευνούμε τις αναφορές σας ως ύψιστη προτεραιότητά μας. Εκτιμούμε όσους έχουν ήδη αφιερώσει χρόνο για να αναφέρουν τα ζητήματά τους στο Steam, Reddit ή μέσω του ιστότοπού μας.

 

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε σφάλματα, συνεχίστε να αναφέρετε τα προβλήματά σας από τις υπάρχουσες πλατφόρμες ή ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις μας εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να προχωρήσετε. Οι αναφορές σας είναι - και ήταν ήδη - εξαιρετικά χρήσιμες για τις ομάδες μας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας καθώς συνεχίζουμε να διερευνούμε θέματα θα σας ενημερώσουμε όλους μόλις έχουμε περισσότερα νέα."

 

Προς το παρόν, οι παίκτες συνιστάται να χρησιμοποιούν τους τελευταίους drivers για τις κάρτες γραφικών τους  και να διασφαλίσουν ότι οι υπολογιστές τους πληρούν τις απαιτήσεις συστήματος του Horizon: Zero Dawn.
 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Vaggelis Komnis said:

Παρακολουθούμε όλα τα κανάλια μας και γνωρίζουμε ότι ορισμένοι παίκτες αντιμετώπισαν σφάλματα και άλλα τεχνικά ζητήματα. Λάβετε υπόψη ότι διερευνούμε τις αναφορές σας ως ύψιστη προτεραιότητά μας.

Έλεος με αυτήν την δήλωση. Από τότε που βγήκε το Batman Arkham Knight φαίνεται πως όλοι οι publishers την έχουν κάνει καραμέλα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now