tasos kats

Dirt 5 θα καθυστερήσει λιγο

Recommended Posts

Όπως ανακοίνωσε η Cocemasters το παιχνίδι θα μας έρθεις στις 16 και όχι στις 13 Οκτωβρίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί  .

Το Dirt 5 θα  έρθει για PC , Xbox ,PS4 και αργότερα στις next gen κονσόλες . Προσθέτω παρακάτω και ένα βιντεακι που μας δείχνει τους συντελεστές (Troy Baker ,Nolan North) γιατί το παιχνίδι θα έχει και ιστορία . dirt-5.thumb.jpg.1ff8addb67dc396ef3db3284767956e6.jpg

 

Edited by tasos kats
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ακριβή η παραγωγή θα έλεγα εγώ και Nolan North και Troy Baker και οι άλλοι δύο οι Donuts team δίνουν τις φωνές τους. 

Όσο για τα 120fps ελπίζω αυτό το παιχνίδι ή Codemasters να το προσέξει γιατί πλέον βγάζει παιχνίδια μαζικής καταναλώσης ότι λεφτά αρπαξουν, γεμάτα bugs ατέλειες εγώ παίζω το Grid (2019)  έχει θέμα με το direct 12 κάνω 4-5 αγώνες τρώει ένα σκαλωμα και εξαφανιζοντε τα αμάξια και κολλάει στο φόρτωμα για τον επόμενο αγώνα  θέλει για να σβήσει το παιχνίδι από διαχείριση εφαρμογών για να κλείσει γιατί δεν κλείνει διαφορετικα κυκλοφόρησαν ένα patch χθες δεν έχω κάτσει να δω αν το έφτιαξαν το πρόβλημα. 

Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω τι λένε οι reviwers άλλα εγώ το παιχνίδι το έχω απολαύσει ναι είναι full arcade είναι να κάτσεις κάτω με το xbox χειριστήριο και  μεσα απο 60 περίπου αμάξια από αμάξια του '70 μέχρι και προτυτα ηλεκτρικά σαν το audi ai tron . Και να απολαύσεις χώμα και λάσπη και χιόνι απο πολλες χωρες και φυσικα και την Ελλαδα   

20201112161636_1.jpg

20201112161647_1.jpg

20201112161701_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι λένε οι reviewers, αλλά το game είναι αρκετά arcade. Προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου.

 

@tasos kats πάρε και μια τιμονιέρα, αφού τα λιώνεις τα αμαξάκια.

 

17 minutes ago, MetallicGR said:

Αλλά χρειάζεται αρκετή ώρα για να ξεκινήσει.

Να αλλάξεις cpu ρε :hehe:

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

λένε ότι ειναι κάτω του μετρίου και λοιπά, αν είναι να περνούμε στα σοβαρα το τι λενε οι reviewers δεν θα παίζαμε κανενα παιχνίδι. Tα παιχνιδια τα κανουν arcade γιατι τι ποσοστο εχει τιμονιερα σοβαρη οχι τιμονιρα τον 25 -40 ευρω μια σοβαρή Logitech ή Thrustmaster πιστευω 10%. Οι developer θέλουν ολους τους gamers  να παιξουν το game τους και αυτους που δεν έχουν τιμονιερα ,και γιαυτό δεν βάζουν σε πολλά racing games VR γιατι τι ποσοστο δευλευει VR? Κάποια στιγμή στο μέλλον θελω να πάρω μια τιμονιερα  .

Το παιχνιδι εχει ενα κομματι playground σαν λουνα παρκ εχει πολύ πλακα 

Edited by tasos kats
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now