Vaggelis Komnis

Black Ops Cold War: Το όνομα του νέου Call of Duty

Recommended Posts

Νωρίτερα σήμερα, οι developers κυκλοφόρησαν το πρώτο επίσημο teaser του Call of Duty: Black Ops: Cold War.

 

Το trailer επικεντρώνεται σε μια πραγματική τηλεοπτική συνέντευξη με τον αποστάτη της KGB, Yuri Bezmenov, ο οποίος περιγράφει τους προσεκτικούς τρόπους με τους οποίους η Σοβιετική Ένωση εργαζόταν για να υποκλέψει πληροφορίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

 

Το teaser αποτελείται εξ ολοκλήρου από ειδησεογραφικά και ιστορικά πλάνα, που πιθανότατα αναφέρονται στο υπόβαθρο της πλοκής του παιχνιδιού. Επίσης, αναφέρεται σε έναν σοβιετικό κατάσκοπο με το όνομα "Περσέας" και σύμφωνα με το βίντεο, ο Περσέας δεν συνελήφθη ποτέ, ενώ κατάφερε να ανακαλύψει μερικά από τα πιο βαθιά κρυμμένα αμυντικά μυστικά των ΗΠΑ με σκοπό να τα παραδώσει στην, τότε ΕΣΣΔ.

 

 

 

 

Ενώ εξηγεί όλα αυτά, εμφανίζονται και πληροφορίες για τον πόλεμο του Βιετνάμ, τις διαμαρτυρίες για τα πολιτικά δικαιώματα, τις κυβερνητικές συναντήσεις και τις ομιλίες του Ronald Reagan, του τότε Προέδρου των ΗΠΑ. Δεδομένου ότι αυτό το παιχνίδι φαίνεται να βρίσκεται στον Ψυχρό Πόλεμο, χρονολογικά αυτό σημαίνει ανάμεσα στο 1947 και το 1991, ενώ είναι πολύ πιθανό να μη δούμε "μοντέρνα" στοιχεία μέσα στο παιχνίδι. Δεν γνωρίζουμε όμως αν πρόκειται για μια εναλλακτική έκδοση αυτού του πολέμου, ή μια όσο το δυνατόν πιο πιστή προσέγγιση με φανταστικά στοιχεία.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops: Cold War αναμένεται να ανακοινωθούν στις 26 Αυγούστου.

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now