MetallicGR

Εντυπωσιασμένοι οι game developers με τις νέες NVIDIA RTX 30 GPUs

Recommended Posts

Σε σχετικό βίντεο που δημιούργησε η κατασκευάστρια των νέων GPUs, NVIDIA, μας μεταφέρει τις πρώτες αντιδράσεις των game developers στις νέες RTX 30 Series GPUs που θα κυκλοφορήσουν από τις αρχές του μήνα.

 

Μεγάλα blockbusters και σημαντικά franchise δείχνουν να υποδέχονται αρκετά θερμά τις νέες Ampere κάρτες γραφικών της NVIDIA, ενώ μαζί τους αρκετά από τα παιχνίδια θα λάβουν και support των αποκλειστικών features των. 

 

Το ray tracing θα προσχωρήσει σε περισσότερους τίτλους φέτος, ενώ αρκετοί από αυτούς θα δουν και κάποια αποκλειστικά χαρακτηριστικά να έρχονται, όπως το NVIDIA Reflex, ένα χαρακτηριστικό που στόχο έχει να μειώσει το latency σε αρκετά παιχνίδια, κυρίως competitive τύπου, όπου ακόμη και το παραμικρό κλικ μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στο αποτέλεσμα. Αυτό μαζί με τα πιο γνωστά, Ray Tracing (RTX) και το DLSS θα βρεθούν σε ακόμη πιο πολλά παιχνίδια όπως το Fortnite, το Cyberpunk 2077 και το επερχόμενο Call of Duty Black Ops Cold War, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα τα δούμε και στα Call of Duty: Modern Warfare και Call of Duty: Warzone. Άλλα αξιοσημείωτα παιχνίδια είναι το Apex Legends, το Watch Dogs: Legion, το Valorant και φυσικά το Minecraft with RTX που ήδη βρίσκεται σε beta στο ψηφιακό κατάστημα της Microsoft για τα Windows 10. 

 

Οι developers δείχνουν αρκετά ηχηρά τα θετικά που αποκομίζουν από τις νέες κάρτες γραφικών της NVIDIA, ενώ κάποιες από τις τεχνολογίες που αναβαθμίζονται όπως το ray tracing θα δώσουν νέα πνοή στο αισθητικό κομμάτι, χωρίς να περιορίζονται σημαντικά οι επιδόσεις, όπως γινόταν μέχρι σήμερα σε μερικά μοντέλα, όπως την λιγότερο ισχυρή RTX 2060. Το DLSS από την άλλη αναβαθμίζεται προσφέροντας ακόμα πιο καλά αποτελέσματα, λειτουργώντας μέχρι και την ανάλυση των 8K, παράγοντας έτσι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα όταν τρέχουμε με την κορυφαία RTX 3090. Μερικοί γνωστοί εκπρόσωποι των game developers βρέθηκαν στο παρακάτω βίντεο της NVIDIA, μιλώντας για τα παραπάνω features που έρχονται με τις νέες Ampere GPUs. 

 

 

 

 

nvidia-geforce-rtx-3070-photo-001.jpg.d355b68df21a85f3d111285b70887099.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

Link to comment
Share on other sites

 

Φυσικά, οι επιδόσεις των νέων high end καρτών εντυπωσιάζουν τους developers, αλλά να κάνουν λίγο καλύτερο optimization δεν μπορούν...

Edited by Nick_GR12
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now