George_o/c

[Press Release]Tα νέα DDR3 tri-channel memory kits της PQI !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547ee41178a5e9.jpg[/wrapleft]Η Power Quotient International Co., Ltd. (PQI) ανακοίνωσε επισήμως την κυκλοφορία των νέων DDR3 tri-channel memory kits της. Πλήρως συμβατά με τo Intel X58 Chipset της Intel, η tri-channel τεχνολογία τους σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές δυνατότητες ενός επεξεργαστή Intel της σειράς i7 προσφέρει σημαντικά κέρδη στο memory bandwidth σε σχέση με το dual channel mode. Πλέον όλοι οι enthusiast χρήστες δύναται να απολαύσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και όλα τα αποτελέσματά της σε κάθε άνοιγμα του υπολογιστή τους.

12b.jpg

Με την πολυπλοκότητα του software programming και των hardware απαιτήσεων που υπάρχει στις μέρες μας, το αυξημένο εύρος και η ακόμα μεγαλύτερη χωριτικότητα μνήμης παίζουν σπουδαίο ρόλο στην απόδοση ενός υπολογιστικού συστήματος. Χρησιμοποιώντας "διαλεγμένα" (specially picked) DRAM modules σε διάταξη 8 x 128M, tested με ιδιαίτερα αυστηρή μεθοδολογία, είναι εγγυημένη η συμβατότητα και η απόδοσή τους.

12a.jpg

Τα tri-channel kits που κυκλοφορεί η PQI τον καιρό αυτό περιλαμβάνουν DDR3-1066 MHz και DDR3-1333 MHz kits σε διάφορες χωριτικότητες (3x1GB, 3x2GB), ενώ στο άμεσο μέλλον θα γίνουν διαθέσιμες στο αγοραστικό κοινό και κάποιες overclocking Turbo version στα 1600MHz & 2000MHz.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now