Pastelidis.n.s.

''Undo Send'' η νέα εφαρμογή τoυ Gmail !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/74749c532399e474.jpg[/wrapleft]Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η Google μας μεταφέρει το μήνυμα Get it back (παρ΄το πίσω). Τι θέλει να μας πει άραγε? Η απάντηση βρίσκεται στην νέα εφαρμογή της Google η οποία θα χρησιμοποιείται στο Gmail. Η νέα εφορμογή θα ονομάζεται ''Undo Send'' και θα επιτρέπει στους εκατομμύρια χρήστες του Gmail να ακυρώσουν την αποστολή κάποιου ηλεκτρονικού μηνύματος που δεν επιθυμείτε να φτάσει στον παραλήπτη. Η νέα υπηρεσία της Google έρχεται να βοηθήσει τους χρήστες που συνήθως έκαναν το λάθος και κλίκαραν την επιλογή Reply All, ενώ ήθελαν να στείλουν το μήνυμα μόνο σε ένα παραλήπτη. Η εφαρμογή-δυνατότητα θα γίνεται πράξη με ένα παράθυρο το οποίο θα εμφανίζεται για 5 δευτερόλεπτα, αφού κάνουμε κλικ στο κουμπί "Ρυθμίσεις" στο Gmail και στη συνέχεια στην καρτέλα ''Labs'', δίνοντας της δύνατοτητα που αναφέραμε και προηγουμένως, ακύρωσης αποστολής του μηνύματος. Aπό οτι φαίνεται τα μηνύματα είναι ενθαρυντικά από την νέα εφαρμογή. Γιατι όχι να μην την δούμε και στο hotmail?

Link to comment
Share on other sites

Παίζει και να είναι το πιο άχρηστο πράγμα που έχει κάνει η Google στην ιστορία του Internet...:hehe:

Δεν καταλαβαίνω, αφού το πατάς το ρημάδι το Send, γιατί να το μετανιώσεις??

Link to comment
Share on other sites

Δε θυμάμαι ποτέ να έγινε κάτι τέτοιο ή και να γινε, το πήρα τόσο lightly που το ξέχασα χεχε

Εξακολουθώ να το βρίσκω άχρηστο imo - ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο (στέλνεις 100ντάδες e-mail τη μέρα, ίσως κάπου κάνεις λάθος), εμένα προσωπικά θα με εκνεύριζε άπειρα ένα "confirmation notification" κάθε 3 και λίγο.

Ή προσέχεις ή δεν προσέχεις - αν γίνει η στραβή και είναι τόσο άσχημη, φταις εσύ που έγινε. Δε νομίζω ένα confirmation να διορθώνει τα πράγματα.

To hell, e-mail είναι, πρώτα τον παραλήπτη βάζουμε (πιστεύω πως όλοι έτσι κάνουν...), πως να κάνεις λάθος? Ξέχασες κάτι έστω? Στέλνεις 2ο mail - big deal, το βγάζει και σαν συνομιλία το Gmail...

Εγώ δε θα το βάλω, εκτός αν πραγματικά αυτά που μεταδίδω είναι κρίσιμα (αλλά....Gmail BETA θα χρησιμοποιώ?? ;))

Link to comment
Share on other sites

Είσαι θολωμένος και στέλνεις στη γκόμενα ένα mail λέγοντας πράγματα που πολύ γρήγορα μετανιώνεις.

Οπότε, κάνεις ένα undo send, και γλιτώνεις την σχέση σου. :)

Σοβαρά, υπάρχουν παμπολες περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί να αναιρέσεις ένα e-mail, και το'χα απορεία τόσο καιρό για δε το'χε σκεφτεί κανείς.

Link to comment
Share on other sites

Άμα στέλνεις 1-2 mail την ημέρα τότε εντάξει δεν είναι ενοχλητικό, αλλά άμα στέλνεις την ημέρα καμιά 50αριά mail και ο χρόνος σου είναι και περιορισμένος, τότε καταντάει εκνευριστικό.Όμως επειδή η ''χοντρή'' η μ@λ@κί@ μια φορά θα γίνει τότε ίσως είναι και χρήσιμο!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now