MetallicGR

Παράταση 24 Ωρών για την CoD: Black Ops Cold War Beta

Recommended Posts

Η αυξημένη κίνηση στους servers της Activision μαζί με ένα puzzle, 'ξεκλείδωσαν' τη δυνατότητα μιας επιπλέον ημέρας σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τον νέο τίτλο.

 

Σε σχετικό μήνυμα στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάρκεια της open beta στην οποία όλοι έχουν δικαίωμα εισόδου από τον Battle.net launcher. Η προγραμματισμένη Open Beta θα έληγε τη Δευτέρα (σήμερα δηλαδή), όμως μετά από σωρεία emails με κομμάτια ενός καλά κρυμμένου μηνύματος, η κοινότητα κατάφερε να 'σπάσει' τον κώδικα και να αποκαλύψει το μυστικό.

 

Όσον αφορά την εμπειρία, ήδη υπάρχουν και τα περίεργα όπως πλήθος cheaters που αμαυρώνουν την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, οπότε η έξτρα ημέρα ίσως να μην είναι η καλύτερη εμπειρία για τους gamers στην πλατφόρμα του PC. Αντίθετα οι console players έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν το matchmaking με το PC για απολαύσουν απρόσκοπτα την έξτρα ημέρα τους. Η νέα ημερομηνία που λήγει η Open Beta είναι η 20η Οκτωβρίου, στις 8μμ ώρα Ελλάδας.

 

 

869549405_2BlackOPSBETA.jpg.734e18885cf156920640cab6ced12d84.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

H game engine είναι ίδια με αυτή του Black Ops 4, άρα τα ίδια cheats κάνουν. Αντίστοιχα είχε γίνει με τη Beta του WW2.

 

Τώρα όσον αφορά στο cheating - πλατφόρμες / pc αυτό που έχω να πω είναι πως έχουν πήξει οι κονσόλες σε XIM APEX και Cronus Zen, δεν προλαβαίνουν και μπαίνεις σε queue.

 

Ας ελπίσουμε πως η Activision θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με αγωγές κατά των εταιρειών κατασκευής cheats και σε αυτή την περίπτωση όπως με το MW/Warzone/

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το παραπάνω video είναι με cronus zen (το είδα αρκετά αργότερα), ωστόσο το aim assist στη BETA του Cold War φαίνεται πολύ ισχυρό "the less you touch the stick, more accurate you are".

Link to comment
Share on other sites

42gb  ήταν η  beta. Γενικά καλό αν εξαιρέσεις το aim assist στις κονσόλες. 

 

Γενικά μου αρέσει το fast pace της 3arch, πιο athletic από το MW. 

 

Επιστροφή του minimap & dead silence, ευκολο quick scope στα sniper, καλή κατευθυνση στον ήχο. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now