Pastelidis.n.s.

Foxconn readies Renaissance II X58 motherboard !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/74749c8aa64187ff.jpg[/wrapleft]H Foxconn πριν μερικές μέρες ανανέωσε την σειρά Quantum Force X58 με την νέα μητρική, την Bloodrage. Aπό ό,τι φαίνεται θα προστεθεί άλλη μια μητρική στην συλλογή με τις Core i7 πλατφόρμες. Η νέα μητρική θα ονομάζεται Renaissance II , απόγονος της Renaissance. Πιο αναλυτικά, θα υποστηρίζει Core i7 επεξεργαστές, διαθέτει έξι triple channel-ready DDR3-1600 memory slots, τέσσερις PCI-Express x16 slots τα οποία προορίζονται για CrossFireX ή SLI/3-way SLI multi-GPU setups.

Αν ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες που σας παραθέτονται παρακάτω θα παρατηρήσετε ότι το σύστημα ψύξης την νέας Renaissance II διαφέρει κατά πολύ από αυτό της απλής Renaissance και συγκεκριμένα η διαφορά παρατηρείται στο cooler του northbridge καθως το παλιό ''ηχείο'' αντικαταστάθηκε απο ένα πιο λιτό cooler. Nα σημειώσουμε ότι είναι εξοπλισμένη με έξι SATA, δύο θύρες eSATA, Gigabit Ethernet, 7.1 ήχο και έξοδο FireWire. Επιπλέον, προκειμένου η Foxconn να μειώσει το κοστολόγιο της νέας Renaissance II, αφαίρεσε τα δύο onboard buttons τα οποία χρησιμοποιούνταν για power και reset ή clear Cmos και το power LED.

Tέλος θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η τιμή της θα κυμαίνεται στα 200? περίπου έναντι των 240? της Renaissance. ΠΛηροφορίες σχετικά με την ημέρα κυκλοφορίας δεν υπάρχουν.

Foxconn_Renaissance_II_board_01.jpg

Foxconn_Renaissance_II_board_02.jpg

Edited by ergotelis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now