Pastelidis.n.s.

Η Lian Li ανακοίνωσε ένα νέο mid-tower με την ονομασία PC-B10

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46486ef81251307.png[/WRAPLEFT]Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, σήμερα, η Lian Li ανακοίνωσε ένα νέο mid tower case το οποίο θα έχει την ονομασία PC-B10. Όπως θα δείτε και εσείς με την σειρά σας στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε παρακάτω, το νέο PC-B10 είναι βαμμένο εξωτερικά με μαύρο χρώμα και το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το αλουμίνιο. Ο συνδιασμος του μαύρου χρώματος και του αλουμινίου προσδίδουν στο νέο case ένα ξεχωριστό design. Το μετρήσαμε και είδαμε ότι έχει διαστάσεις 210 (W) x 440 (H) x 515 (D) mm, συνεχίζοντας παρατηρούμε ότι είναι εξοπλισμένο με δύο ανεμστήρες στο προστινό μέρος, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στην μέση ο πρώτος και στο κάτω μέρος ο δεύτερος (1x 140mm@900RPM + 1x 120mm@1500RPM).

Επίσης διαθέτει και τρίτο ανεμιστήρα των 120mm o οποίος λειτουργεί στις 1000rpm βοηθόντας σε συνεργασία με τους άλλους την διατήρηση σταθερής αλλά ταυτόχρονα και χαμηλής θερμοκρασίας. Επιπλέον διαθέτει 5x 5,25" bays για Optical drives, πλευρικά panels εφοδιασμένα με αφρόδες υλικό το οποίο ουσιαστικά είναι υπεύθυνο για την μείωση των θορύβων αλλά και των κραδασμών. Όπως είπαμε και προηγουμένως οι ανεμιστήρες δεν είναι τοποθετημένοι σε τυχαία σημεία, συγκεκριμένα οι δύο που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος εισάγουν τον εξωτερικό αέρα στο εσωτερικό του κουτιού βοηθόντας στην ψύξη του, έπειτα ο ζεστός αέρας αποδεσμέυεται από τον ανεμιστήρα των 120mm που βρίσκεται στο πίσω μέρος του case.

Eπιπρόσθετα είναι εξοπλισμένο με 1x 3.5" external, 4x 3.5'' για HDDs σε ένα αντικραδασμικό bay στο οποίο ο χρήστης θα έχει πρόσβαση από τα αριστερά. Το PC-B10 προορίζεται για micro-ATX και για ATX μητρικές καθώς διαθέτει 7 PCI slots. Ακόμα να αναφέρουμε ότι το μπροστινό panel είναι αφαιρούμενο με τις I/O ports στην κορυφή του case έχοντας 2x USB2.0, 1x IEEE1394 και HD+AC97 Audio εξόδους.

Tέλος να πούμε ότι σύμφωνα με το TCmagazine η τιμή του νέου PC-B10 ανέρχεται στα 250$ χωρίς ΦΠΑ. Πληροφορίες σχετικά με την ημέρα κυκλοφορίας δεν υπάρχουν.

Lian_Li_PC-B10_case_01.jpg

Lian_Li_PC-B10_case_02.jpg

Lian_Li_PC-B10_case_03.jpg

33c.jpg

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ...

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Μερικοί θα αναφερθουν οπως παντα στο εσωτερικο του το οποιο δεν ειναι βαμμενο με το μαυρο του εξωτερικου... Εγω θα πω οτι και το αλουμινιο ετσι οπως ειναι λουστραρισμενο ελαφρως με εντυπωσιαζει...

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ομορφο και πρακτικο μπορω να πω...με το που βλεπω το εσωτερικο του...

Αλλα οταν καποιος ειναι διατεθημενος να δωσει 250$ θα κοιταξει σε Full Tower κουτι...:Q..

Γιατι πολυ απλα αυτο δεν αξιζει τοσα λ7

Link to comment
Share on other sites

Να δω πότε θα ανακαλύψουν τις καμπύλες αυτοί οι άνθρωποι..

ΠΟΤΕ και καλα κανουν καθως οι αλλες εταιριες εχουν αναλαβει τις καμπυλες...

Καλυτερα να ξεφευγουμε απο τα ιδια και τα ιδια....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now