MetallicGR

Το Cyberpunk 2077 φτάνει τους 1 εκ. ταυτόχρονα ενεργούς παίκτες στο Steam

Recommended Posts

Το ρεκόρ καταρρίπτεται με το Cyberpunk 2077 το οποίο παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μερικοί, βρίσκεται στην κορυφή των charts.

 

Το Cyberpunk 2077 μόλις άνοιξε τις (ψηφιακές) πύλες του στο ευρύ κοινό και δεκάδες ήταν αυτοί που αποφάσισαν να μπουν στον κόσμο της Night City, όπου εκτιλύσσεται η ιστορία του νέου RPG της CD Projekt Red. Στα Steam reviews βλέπουμε και την αγανάκτηση μερικών που έχουν πάρει το παιχνίδι και αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τις επιδόσεις, σε μια πληθώρα εξαρτημάτων, ενώ όπως ανέφερε εκπρόσωπος της CD Projekt Red θα υπάρχουν διαρκή updates για την βελτίωσή τους. Για κάποια από τα προβλήματα συνιστάται η αναβάθμιση του driver στις νεότερες εκδόσεις που έχουν λανσάρει AMD και NVIDIA για τις κάρτες γραφικών τους και φέρουν όλα τα fixes που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε.

 

Όσοι όμως δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι και έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω για την αναβάθμιση του driver τους, βρίσκονται online απολαμβάνοντας τον τίτλο και σύμφωνα με τα στατιστικά της Valve, στο Steam το Cyberpunk 2077 ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες σήμερα τα ξημερώματα, μένοντας για μια ανάσα πίσω από το πολύ δημοφιλές Counter-Strike: Global Offensive, έναν free to play τίτλο που εξακολουθεί να έχει την εύνοια των competitive gamers. Αυτός ο αριθμός είναι ο μεγαλύτερος που έχει σημειωθεί για single player παιχνίδι και την δεύτερη πλέον θέση δείχνει να κατέχει το Fallout 4 της Bethesda, κατά τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, το οποίο είχε σημειώσει περί τους 472.000 παίκτες.

 

Η ίδια επιτυχία του παιχνιδιού μεταφέρεται και σε streaming επίπεδο, εκεί όπου η γνωστή πλατφόρμα της Amazon, Twitch έχει κατακλυστεί από ανθρώπους που είναι εκεί για να πάρουν μια πρώτη γεύση του game προτού το αγοράσουν, βλέποντας παράλληλα τους αγαπημένους τους streamers να προχωρούν την ιστορία. Τα προβλήματα συνεχίζονται και σε επίπεδο downloads, αφού η σύγχυση που έχει δημιουργηθεί στις κονσόλες με το μέγεθος του Day 1 update είναι εμφανής. Το PlayStation απαιτεί περί τα 110GB στο σύνολο ενώ η PC έκδοση του παιχνιδιού βρίσκεται στα 60GB με 2~3GB να είναι το μέγεθος του update που έρχεται στο GOG και το Steam. Αρκετοί μάλιστα προτείνουν την αλλαγή του server λήψης, προς βελτίωση των επιδόσεων, αφού υπάρχουν καθυστερήσεις σε κάποιες χώρες. Η CDPR αναφέρει ότι το πρώτο patch είναι αρκετά σημαντικό αφού διορθώνει αρκετά προβλήματα και βελτιώνει τις επιδόσεις του παιχνιδιού αισθητά, όμως συνεχίζει να δηλώνει πως οι ελάχιστες απαιτήσεις καλό είναι να τηρούνται για αποδεκτά αποτελέσματα. Τα περιεχόμενα του μεγάλου σε μερικές περιπτώσεις patch, είναι φυσικά άγνωστα στο ευρύ κοινό και η εταιρία δεν έχει μοιραστεί περισσότερα σχετικά.

 

 

cyberscreenshot.jpg.50fd29e24c40741e133c5eb73e270046.jpg

 

 

Cyberpunk2077_steamplayers.jpg.d4fabebea1d579e443352477d5622890.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως αυτοί που έχουν το game από GOG μπορούν να το παίξουν και μέσω του Geforce Now.

 

PS

3 hours ago, MetallicGR said:

μια ανάσα πίσω από το πολύ δημοφιλές Counter-Strike: Global Offensive, έναν free to play τίτλο

Εγώ νόμιζα πως και το Cypberpunk 2077 F2P είναι (free drm)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now