esdee

Offtopic Συζητήσεις

Recommended Posts

Δε λέω, είναι σημαντικό να μπορείς να είσαι θετικός και να βλέπεις τα πράγματα θετικά, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, μάλλον εθελοτυφλείς.

Αν πιστεύεις ότι είναι όλα καλά, με εξαίρεση το πρωτάθλημα, Ολυμπιακός είσαι άλλωστε, τότε με υγειά σου, με χαρά σου.

Για την πλειοψηφία δεν είναι όμως, κάτι που το διαπιστώνεις εύκολα αν κοιτάξεις γύρω σου κι αν αυτό δε σου φτάνει, ρίξε μια ματιά στις στατιστικές που είναι από επίσημους οργανισμούς, μετρώντας δεκάδες παραμέτρους και συγκρίνοντας με άλλες χώρες.

Πχ εδώ, όπου η πλάκα είναι πως το Life Satisfaction, δεν είναι απλά χαμηλά, είναι στο ΜΗΔΕΝ. Μάλλον δεν είμαι ο μόνος που το βλέπω έτσι:

OECD Better Life Index

Μόνο το Health είναι ελάχιστα πάνω από τον μέσο όρο, αλλά αν συνιπολογίσεις ότι για να λάβει ο Έλληνας τις υπηρεσίες αυτές, πρέπει να δώσει φακελάκι, είναι μάλλον πλασματικό το νούμερο.

Να πούμε για την οικονομία, που είναι χειρότερη από τη Νιγηρία, το Καμερούν, το Μπαγκλαντές, κλπ στη θέση 138 από τις 190 στον κόσμο με πτωτική τάση;

Country Rankings: World & Global Economy Rankings on Economic Freedom

Να πούμε τι, ότι την άλλη φορά έλεγα για τους οδηγούς και μου είπες ότι δε σε ενοχλεί; Τι δε σε ενοχλεί δηλαδή, το ότι σκοτώνονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 20 ΑΤΟΜΑ στο δρόμο, περισσότερους από ότι στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ που είναι εμπόλεμες ζώνες;

Ο Ιαβέρης συγκλόνισε τη Βουλή: Είναι σαν να πέφτει κάθε μέρα σε κατοικημένη περιοχή, αεροσκάφος με 20 επιβάτες | News247.gr

Αν τώρα όλα αυτά, εσένα δε σε ενοχλούνε, ή δεν τα βλέπεις, ή νομίζεις ότι επειδή εσύ καταφέρνεις και έχεις μια επιχείρηση και την αμαξάρα σου και τα ταξίδια σου και τις διακοπές σου και τις βόλτες σου και ο ένας έχει 980ti SLI με 3 27άρες και ο άλλος πήρε 3 5960Χ δίνοντας 3000? για να πειραματιστεί ποιός θα πάει καλύτερα στο 3DMark, ή ο Παντελίδης είναι γεμάτος και τα λουλούδια κάνουνε βουνό, τότε μάλλον ζεις σε μια άλλη πραγματικότητα και δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι γίνεται γύρω σου.

Γιώργο, όντως μπορείς να πείς πως σε κάποια πράγματα εθελοτυφλώ...ή ότι είμαι πιο cool και δεν θα κάτσω να κάνω φασαρία σε μαγαζάτορα για το κουβέρ ούτε θα κολλήσω αυτοκόλλητο σε παρακαρισμένο αυτοκίνητο σε ράμπα...απλά θα πώ κοίτα τους μακάκες και θα το κόψω εκεί. Γενικότερα, αυτά τα θεωρώ μικρότητες και γι'αυτό δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Αυτή είναι η νοοτροπία του Έλληνα, δεν μπορώ να την αλλάξω παρα μόνο να μην κάνω τα ίδια όποτε μπορώ.

Από την άλλη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ είμαι αλλά ότι γράφω το γράφω για να πειράζω τους εδώ Βάζελους και ΑΕΚτζήδες. Το ότι το πρωτάθλημα μας είναι το χειρότερο το ξέρω, δεν περίμενα εσένα να μου το πείς. Αλλά περίμενα από εσένα να μου πείς αφού ψάχνεις τα πάντα πόσα άλλα πρωταθλήματα είναι διεφθαρμένα πχ Ιταλία. Έχεις ιδέα τι έχει γίνει στην βραζιλία με του παίχτες που παίζουν στην Εθνική?

Όπως επίσης δεν περίμενα τις στατιστικές για να μάθω εάν η οικονομία της Ελλάδας είναι στον πάτο του πάτου ή κάτω από τον πάτο.

Τώρα λοιπόν, ΟΛΑ ΟΛΑ δεν με ενοχλούν. Κάποια με τσαντίζουν κάποια όχι και με κάποια άλλα δεν δίνω σημασία. Δεν μπορώ να δίνω σημασία στα πάντα. Από εχθές φαντάσου προσπαθώ να κάνω μια πρόσληψη και μια αλλαγή έδρας και για 10 + 10 λεπτά δουλειάς έχω αλλάξει 4 κτήρια και έχω φάει 6 ώρες. Με τσάντισε αυτό το γεγονός αλλά δεν υποβάθμησε την Ελλάδα στα μάτια μου. Ξέρω πως ο δημόσιος τομέας είναι χάλια.

Γενικότερα η τελευταία παράγραφός σου με ενόχλησε περισσότερο απ'όλα γιατί προσπαθείς να μας μειώσεις επειδή δεν ασπαζόμαστε τον δικό σου τρόπο ζωής και το δικό σου σκεπτικό. Ναι ρε Γιώργο, εγώ χαίρομαι με την αμαξάρα μου (που δεν την έχω πλέον και στο έχω ξαναπέι), ο Νίκος χαίρεται με τον 5960X του, ο άλλος με το 3Dmark, ο μισός πληθυσμός με τον Παντελίδη και τον Βέρτη να πετάει λέλουδα και να κάνει βουνά...εσένα τι σε χαλάει?

Εγώ και ο κάθε εγώ λοιπόν ζώ στην εδώ πραγματικότητα και εσύ επειδή δεν σου έκανε η εδώ πραγματικότητα μάζεψες τα πράγματά σου και πήγες σε άλλη χώρα και καλά έκανες εάν αυτό ήθελες..!

Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια μειώνεις την Ελλάδα και τα πάντα επάνω σε αυτήν. Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα?

Σαν μισέλληνας μιλάς όποτε φτάνει η συζήτηση σε αυτό το θέμα.

Ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας?

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε Γιώργο, εγώ χαίρομαι με την αμαξάρα μου (που δεν την έχω πλέον και στο έχω ξαναπέι)...

Πούλησες το S3πουλάκια κάθονται;;;; Και με ποιον θα κάνω πάτημα τώρα;

Link to comment
Share on other sites

Σε πάω μια με το L200 φίλοC :hehe:

Φίλε, πήγαινε στηστο στην Ακαδημίας στο φανάρι πριν στρίψει το τρόλευ... Πες του οδηγού του τρολέυ στις τρεις κόρνες από 2ες και με 10χλμ... Θα σου ρίξει 10 καρότσες τρολεύστικες και έξι φλεγόμενους κάδους εξαρχείων... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα για τον Παντελίδη, δεν τον εκτιμούσα για την φωνή του ούτε για τα τραγούδια του αλλά για το ότι από το πουθενά μάζεψε σε ελάχιστα χρόνια όσα εμείς δεν θα βγάλουμε σε 10 ζωές έτσι όπως πάμε, λίγο ύποπτο όμως, μετά την βλακεία του για την Κύπρο και μία μέρα πριν αρχίσει το νέο του πρόγραμμα? Δεν ξέρω κάτι μου βρομάει!

Link to comment
Share on other sites

Εγω συμφωνώ με τον [MENTION=1144]Spirosssss[/MENTION]

Λέγεται ότι μετα απο αυτα στην Κύπρο ήταν χάλια.

Πάντως κρίμα γιατί χάθηκε ενα νέο παιδί.

Sent from my iPhone 6S 

Edited by Thanoucos
Link to comment
Share on other sites

@venisk Λες να τον "σκοτώσανε"?
Νίκο νομίζω δεν χωράνε ιστορίες συνωμοσίας.

Ναι γιατί όχι, όλοι αυτοί της νύχτας έχουν φίλους και εχθρούς..το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί, άκουσα ότι στη μια κοπέλα της ακρωτηρίασαν τα πόδια..

Link to comment
Share on other sites

Ξέρουμε το ποτό ήταν μόνο? Πολύ κρίμα δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα δεν τον δικαιολογώ γιατί δεν είναι 20 χρονών είναι 30 και τα οπότε ήξερε τους κινδύνους καλά κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα γιατί ήταν νέος αλλά ρε γαμώτο λίγο να σκεφτόμαστε καλύτερα. Πίνεις όλο το βράδυ, δεν έχεις κοιμηθεί και πας να οδηγήσεις; Και παίρνεις και 2 ακόμα άτομα μαζί σου; Κι αυτές δέχτηκαν να πάνε;

Δεν λέω ότι σε μικρότερο βαθμό δεν το έχω κάνει αλλά...

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι δεν βρέθηκαν καν ίχνη φρεναρίσματος δηλαδή ή τον πήρε ο ύπνος ή κάτι άλλο έβλεπε μπροστά του.

Κρίμα.

Link to comment
Share on other sites

Πολυ κριμα οντως.

Εχουν ακουστει πολλα.

Οτι φορουσε ζωνη.

Οτι δεν φορουσε ζωνη

Οτι οι κοπελες ηταν κουρουμπελο και εκεινος αγνωστο

Οτι ειχε 110-115 κλμ

Οτι ειχε 150 κλμ

Και πολλα αλλα.

Καλο παραδεισο να εχει.

υγ

Αγιο και που δεν <επεσε> στην Βουλιαγμενης να ειχαμε πολυνεκρο!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now