esdee

Offtopic Συζητήσεις

Recommended Posts

Παιδιά πως σας φαίνεται αυτό το Lenovo A7010???

Φαίνεται πολύ όμορφο, έκλεινα προς το LG g3 αλλά με αρέσει πολύ σαν design και αυτό, και αν θυμάμαι καλά πριν λίγες μέρες το είχαν 299?.

8core 1.5Ghz

4G 32GB

HD ips 5.5''

2gb Ram

3300Mah

Dual sim , που εδώ με ψήνει περισσότερο απο το G3 γιατί είναι και δυσεύρετο το δίκαρτο.

Και έχει και φοβερά ηχεία.

Κοιτάω απο Mediamarkt γιατί βολεύουν οι δόσεις με πιστωτική, και απ ότι βλέπω ειναι καλό deal για τα λεφτά του και τα 249? είναι και η καλύτερη τιμή στο skroutz.

:coffeetime:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν στα + του Xiaomi είναι:

καλύτερο CPU/GPU

Fast baterry charging

Αλουμίνιο full.

Η μπαταρία του αν και λέει 4000mah βλέπω οτι βγάζει 264 ωρες stanby 3g και το Lenovo 265, άρα τα υπόλοιπα Mah είναι κινέζικα και τρώνε μπανάνες. :hehe:

Στα + του Lenovo έχουμε:

Gorrila glass 3

stereo speakers Dolby Atmos sound

NFC

Card slot up to 128gb

-36? τιμή.

Πιο όμορφο design.

καλύτερη υποστήριξη Os απo Lenovo.

Ακούω αντίλογο. :hehe:

Edited by Trabakoulas
Link to comment
Share on other sites

Να αλλάξω cpu για ποιο λόγο ρα? εδώ έχω 4core στο moto g2 και μου είναι υπερ αρκετά, αν είχε και 2gb ram δεν θα το άλλαζα αλλα μου τη σπάει που δεν κρατάει τις εφαρμογές στο backround.

Α! ξέχασα το Lenovo έχει 2gb ram και το xiaomi 3gb στις 32γβ εκδόσεις + ένα για το xiaomi δηλαδή. :P

Link to comment
Share on other sites

Μένω Χανιά η ξαδέρφη μου μένει Ρέθυμνο κ σπουδάζει Ηράκλειο αυτά για να καταλάβετε τι γράφω παρακάτω!

Όπως επέστρεφε λοιπόν η ξαδέρφη μου από Ηράκλειο στο Ρέθυμνο ξέχασε το iphone 6s της μέσα στο λεωφορείο μας παίρνει τηλ να πάμε στο κτελ να το πάρουμε από τον οδηγό που μόλις είχε μιλήσει μαζί του, πάμε μας δίνουν ενα iphone πάμε να φύγουμε λέω για να το δώ και κοιτάζω ότι είναι χρυσό και αυτό αλλά δεν είναι s είναι το απλό, λέω δεν είναι δυνατόν, συναντάω 2 κοπέλες μου λένε βρήκατε το κινητό μου? Λέω δεν είναι δυνατόν ξανά , πάω ξανά στο λεωφορείο τίποτα...τελικά ήταν σε άλλο λεοφορείο και είχε μιλήσει με άλλο όδηγό.

Μα τόση ειρωνεία? :hehe:

Edited by venisk
Link to comment
Share on other sites

@Wizard! έχεις αρχίσει να με κουράζεις με το πόσο κακή είναι η Ελλάδα επειδή σηκώθηκες κ έφυγες, εντάξει το ξέρουμε ότι δεν είναι τέλεια αλλά δεν γίνεται να φύγουμε όλοι.

Κουτσά στραβά την παλεύουμε και έτσι, μην είσαι τόσο αρνητικός.

Έχουμε παντού τεράστιες ελλείψεις αλλά εδώ είναι τα σπίτια μας, όλοι που είναι έξω πιστεύω ότι θέλουν να γυρίσουν στα μέρη τους.

Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θέλουν να γυρίσουν. Κάποιοι δεν έρχονται ούτε για διακοπές.

Σαν μισέλληνας μιλάς όποτε φτάνει η συζήτηση σε αυτό το θέμα.

Ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας?

Ας αφήσω λοιπόν έναν Έλληνα που όλοι είναι περήφανοι για αυτόν να μιλήσει.

"Έφυγα από την Ελλάδα με σπασμένα φτερά και νόμιζα πως δεν θα μπορούσα πια ποτέ να πετάξω. Όλοι γύρω μου με θεωρούσαν ως ένα ναυαγισμένο ιδεοπαθή και άρχισα σιγά σιγά να το πιστεύω και εγώ ο ίδιος... Ευτυχώς εδώ βρήκα άλλο κόσμο, άλλους ανθρώπους με πλατύτερες ιδέες με ευγενέστερα αισθήματα με υψηλότερα ιδεώδη και μπόρεσα να μπω πάλιν εις τον δρόμον μου. Για πρώτην φορά στην ζωήν μου ημπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Έχω γύρω μου ζωήν που κοιτάζει μπροστά εις το μέλλον και όχι οπίσω εις το παρελθόν.Η Ελλάς είναι ένα παμμέγιστον νεκροταφείον επάνω εις το οποίον είναι στημένα τα πέτρινα αγάλματα των αρχαίων σοφών. Πίσω, πίσω, πίσω. Η έρευνα είναι η ψυχή της προόδου. Ο αμερικανός ή ο ευρωπαίος όταν του πω ότι είμαι επιστήμων και δεν κάνω τίποτε άλλο από το να ερευνώ με θεωρεί όχι μόνον ως χρήσιμον στοιχείο, αλλά ως κάτι ανώτερο από τους κοινούς ανθρώπους. Ο έλλην με θεωρεί απεναντίας ως ένα άχρηστον όν και όχι μόνον άχρηστον αλλά και επικίνδυνον ως ένα είδος φρενοπαθούς, ο οποίος έχει καταληφθεί από μανίαν μέσα εις το νεκροταφείον του (...)"

Γεώργιος Παπανικολάου

Καλό ΣΚ!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now