esdee

Offtopic Συζητήσεις

Recommended Posts

Μιας και δεν υπάρχει ανάγκη να ανοίξω καινούριο θέμα, θα γράψω εδώ που γνωστοί σουλατσάρετε και διαβάζετε αυτό το thread.

 

Ανακοινώνω λοιπόν την αποχώρηση μου από την Δημιουργική Ομάδα του HwBox. Αυτό σημαίνει πως εφ' εξής, δεν θα συμμετέχω ενεργά στα επερχόμενα projects του παρόντος site.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως (από μέλη έως administrators) για την συμμετοχή σας συνολικά στο φόρουμ αλλά και στα reviews, για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε, για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, για τις συζητήσεις και την παρέα που κάναμε, καθώς και τις φιλίες που απέκτησα από εδώ.

 

Έβαλα το λιθαράκι μου για να φτάσουμε μέχρι το σήμερα. Καλώς ή κακώς, ο κύκλος μου έκλεισε. Αφήνω το hwbox σε καλά και έμπειρα χέρια που στόχο έχουν να το πάνε ακόμα πιο ψηλά και εκεί που του αξίζει.

 

Κρούω όμως ένα μικρό "καμπανάκι", γιατί η φλόγα της hardware κοινότητας έχει αρχίσει σιγά σιγά να πέφτει. Γι' αυτό, όσοι αγαπάτε το hardware ακόμα, προσπαθήστε να συνδράμετε σε αυτές τις κοινότητες, ώστε το μεράκι πάνω στο PC να παραμείνει ζωντανό. 

Όσο για εμένα, λόγω προσωπικών θεμάτων, θα περνάω να χαιρετώ την παρέα αλλά ως επί το πλείστο θα υπάρξει "σιγή ασυρμάτου" για λίγο καιρό. Όσοι με ξέρετε προσωπικά, ξέρετε και που θα με βρείτε επίσης.

 

Yours truly - and signing off,

Astalavista

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

ξερω πως ειναι να αποχωρείς απο κατι που πάσχισες να το δεις να μεγαλώνει και να πιάνει ρίζες. Οσο και να θες  δεν παύει να ειναι παιδι σου.

 

Καλη ξεκουραση. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ασχετο αλλα εδω δεν ειναι το offtopic;

 

λοιπον μετα απο 2 ωρες άνισου αγώνα - βλεπε οτι αυτη παταγε και εγω ειμουν σαν ερπτετο λογου  γερμανικης θερμης -μεταξυ εμου και της μυγας ο αγωνας έληξε με νοκαουτ στην γωνια του γραφειου. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στην Κρήτη ζω σύντεκνε...μια μέρα το πολύ κρατάει η συννεφιά ε πα πέρα! Πάω να ψάξω λεντοταινια να φωτίσω το κουτί μου λίγο πάνω, ελπίζω να παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό....

Link to comment
Share on other sites

Θέλω να βάλω λίγο στην πάνω μεριά του κουτιού που είναι τέρμα σκοτάδι! Και σκέτο κόκκινο να βρω δεν με χαλάει... αρκει ν παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό..

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοεις "λιγο στην πανω μερια του κουτιου" ;

 

Παρε την deepcool 350 με 2 λεντοταινιες (μαγνητικες rgbw με συνδεση στο psu) ή την 360 με 3 λεντοταινιες, μιας και το κουτι σου δε θα φωτιστει ουτε με σφαιρες με τις 2. Αν ειναι λιγες οι 3 παρε και ενα με 2, ενωνονται απ'οσο ξερω μεταξυ τους. 

https://www.skroutz.gr/c/1618/ledstrips.html?keyphrase=deepcool+led&order_by=popularity&order_dir=desc

 

Παρε και προφιλ αλουμινιου Ρ17 mini και θα'χεις ωραιοτατο φωτισμο :) 

(πχ απο εδω http://polyfot.gr/ χοντρικη ειναι νομιζω ομως, ή απο εδω http://ledmall.gr/product/προφιλ-αλουμινιυ-για-ταινιεσ-led-10mm/)

Εκτος και αν το'χεις με το κοψε-ραψε, οποτε παιρνεις 5μετρη λεντοταινια και την φτιαχνεις ο ιδιος να μπαινει στο τροφοδοτικο. Μαλλον πιο φτηνα θα σου βγει και θα εχεις οση ταινια θες! 

Edited by tommybertsen
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now