MetallicGR

Η απολογία της CD Projekt Red για το Cyberpunk 2077

Recommended Posts

Το νέο roadmap για το παιχνίδι αποκαλύπτει τις μελλοντικές κινήσεις του πολωνικού studio ανάπτυξης, όπως επίσης αναλύσει το δωρεάν περιεχόμενο που θα έρθει μέσα στο έτος.

 

Η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος του Marcin Iwiński, συνιδρυτή της CD Projekt Red που επιμελείται της κατάστασης ιδίως όσον αφορά τα γεγονότα που ακολούθησαν της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 στις last gen κονσόλες όπως το PlayStation 4 αλλά και το Xbox One, στις οποίες το παιχνίδι δείχνει να τρέχει με αρκετά άσχημα, με δεκάδες προβλήματα να ταλαιπωρούν τους gamers, οδηγώντας μέχρι και σε απομάκρυνση του τίτλου από το store της Sony. Οι κακές επιδόσεις του τίτλου οφείλονταν σύμφωνα και με επίσημες πηγές, κυρίως λόγω του αργού υποσυστήματος αποθήκευσης που έχουν οι παραπάνω κονσόλες και το βασικότερο αρνητικό ήταν η αργή φόρτωση των textures στο game. Όσον αφορά τα reviews του τίτλου, η CDPR ανέφερε ότι εργαζόταν στη σταθερότητα του τίτλου στις κονσόλες ακόμα και λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ενώ η PC έκδοση βρισκόταν σε σημαντικά καλύτερη 'μοίρα' από πλευράς επιδόσεων ακόμα και μια εβδομάδα πριν το λανσάρισμα.

 

 

637393305_roadmapcyberpunk2077.jpg.4de37d8a4efa49b7bb02f95bd440ff9a.jpg

 

Αυτά και μερικά ακόμα προβλήματα όπως πλήθος bugs που υπάρχουν και στην PC έκδοση του παιχνιδιού, δείχνουν πως το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο για κυκλοφορία τόσο σύντομα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Marcin Iwiński στην 5-λεπτη ομιλία που ανάρτησε στο YouTube ανακοινώνοντας επίσης και ένα νέο roadmap για το παιχνίδι. Σύμφωνα με αυτό, η CDPR θα λανσάρει δύο μεγάλα patch για τον τίτλο τους πρώτους δύο μήνες του 2021 προτού δούμε τα πρώτα δωρεάν DLCs όπως και το next gen console update προς το Φθινόπωρο, το οποίο θα βελτιώσει την ποιότητα των γραφικών στις δύο πιο πρόσφατες κονσόλες της αγοράς, το PlayStation 5 και τα Xbox Series S / X. Η περίοδος μάλιστα μετά τα δύο μεγάλα patch που θα κυκλοφορήσουν τόσο σε PC όσο και στις κονσόλες θα περιλαμβάνουν και 'πολλαπλά updates και βελτιώσεις' για τον τίτλο που σημαίνει ότι μέχρι και το τέλος του 2021 θα έχουμε έναν πλήρως σταθερό τίτλο. Όπως γίνεται αντιληπτό, το νέο περιεχόμενο που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις αρχές του 2021 θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα μιας και το studio ανάπτυξης θέλει να αφοσιωθεί πλήρως στην επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν αυτή την στιγμή.

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

 

Link to comment
Share on other sites

Κούρασε να το βγάλει, κουράζει και μετά :read:

 

Και λέω εγώ τώρα, αφού παραδέχεσαι ότι το προϊόν σου δεν είναι σωστό, δεν θα έπρεπε να κάνεις έκπτωση στην τιμή ή τουλάχιστον να αποζημιώσεις εν μέρη και με κάποιον τρόπο αυτούς που το έχουν ήδη αγοράσει ? Δε λέω καλό το επικοινωνιακό, μας δείχνουν ακόμα μια φορά τα media, αλλά τι κάνεις για να επανορθώσεις ? Καθυστερείς και τα DLCs :righton:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now