Periklis10

Διακόπτης τροφοδοτικού

Recommended Posts

Καλησπέρα..της τελευταίας μερες λογο κακοκαιρίας βγάζω τον υπολογιστή μου από το ρεύμα οταν δεν μπορω να ειμαι σπιτι...παρατήρησα ότι ενώ εχω κλείσει από το desktop το pc αν κλείσω τον διακόπτη του τροφοδοτικού αυτό συνεχίζει να παρέχει ρεύμα κανονικα,ούτως ώστε αναγκάζομαι να αφαιρώ την πρίζα.. δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα λειτουργίας το pc δουλευει κερασι ...πρέπει όμως να αρχίσω να ανησυχώ για κάτι?

Link to comment
Share on other sites

Δεν δοκίμασα αν ανοίγει αλλα μόλις κλείσω τον διακόπτη συνεχίζουν τα λεντακια της μητρικής κτλπ να είναι ανοιχτά αρα υποψιάζομαι ότι δίνει ακομα ρεύμα 

Link to comment
Share on other sites

Γενικά για κάποιο χρονικό διάστημα (κάποια δευτερόλεπτα) υπάρχει ακόμα δεσμευμένο φορτίο. Αν έχεις κλείσει τον διακόπτη και κρατήσεις πατημένο το power, αποφορτίζεται το σύστημα και τα λαμπάκια σβήνουν ?

 

^κρατήσεις πατημένο το power 10 δευτερόλεπτα

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ενώ είναι κλειστός αν κλείσω και τον διακόπτη απλα συνεχίζει να έχει τα φωτάκια αναμενα ..δεν εχω δοκιμάσει να παρατηρήσω πανω από 15 20 δευτερόλεπτα θα δοκιμάσω και θα σας πω

Link to comment
Share on other sites

Εν τέλει τον αφησα 15 20 Δευτερόλεπτα αφου έκλεισα τον διακόπτη και μετα έσβησε...είναι φυσιολογικά τα 20 δευτερόλεπτα η πρέπει ν ανησυχήσω για κατι??

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ετσι ειναι, κρατάνε λίγο φορτίο. Για αυτό όταν βαζεις χέρι σου hardware, αφού κλείσεις το pc και το τροφοδοτικο πρεπει να το αφήσεις αρκετή ώρα, εναλλακτικά για πιο γρήγορα κρατάς πατημενο το power button για 10 δευτερόλεπτα. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Από αυτά που λες είναι νορμαλ πράγματα για τα τροφοδοτικά . Αλλά αν το τροφοδοτικο σου ειναι μαρκα noname force , deer και δεν συμάζεται παρε κανένα καλο επώνυμο με πιστοποίηση  , αν σου καει ολο και κατι θα σου πάρει μαζί του ,δεν παίζουν με τα ρεύματα του υπολογιστή .

Edited by tasos kats
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now