George_o/c

Nέα Waterblocks για την HD 4890, από την EK !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/wrapleft]Aπό το 2003 η EK ξεκίνησε να προσφέρει τα προϊόντα της στο αγοραστικό κοινό, αρχικά μόνο στη Σλοβενία. Τρεις είναι οι όροι που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς όταν ακούει το όνομα EK, προϊόντα υψηλής ποιότητας, καταπληκτικός σχεδιασμός και τεχνολογική αρτιότητα. Όμως ο ιδρυτής της - Edvard König, δεν άργησε να καταλάβει ότι η αγορά της Σλοβενίας είναι μικρή και ότι έπρεπε να επεκτείνει το εύρος πώλησης των προϊόντων του. Έτσι το 2005 τα προϊόντα ΕΚ μπορούσε κανείς να τα βρει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο κόσμος όπως ήταν φυσικό έδειξε την απαραίτητη ανταπόκριση, οπότε η EK χρησιμοποιώντας σαν οδηγούς το θάρρος και την αγάπη που απλόχερα προσέφερε ο κόσμος για τα προϊόντα της, συνέχισε και συνεχίζει να δημιουργεί ασύγκριτης απόδοσης & εμφάνισης waterblocks.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είχαμε, η EK ετοιμάζει νέo limited special edition waterblock για την ATi Radeon HD 4890. Το block είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από χαλκό, με αποτέλεσμα την όσο το δυνατόν καλύτερη ψύξη της κάρτας. Επίσης τα blocks, έρχονται με POM Acetal Standoffs, ενώ το μέγεθός του είναι τόσο ώστε να βρίσκεται σε επαφή με τις μνήμες της κάρτας. Έτσι όχι μόνο αυξάνεται το γενικότερο overclocking potential της HD 4890, αλλά και μειώνονται οι θερμοκρασίες κάτι που αυξάνει κατά μεγάλο βαθμό την μακροζωία της. Τα blocks θα γίνουν διαθέσιμα σύντομα από την EK, σε 4 διαφορετικές εκδόσεις. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω πινακάκι:

ekwb.png

image003tus.jpg

image004mxl.jpg

Link to comment
Share on other sites

LOL προσπαθούσα να καταλάβω που αναφερόσουν με το Malborάκια. Στην αρχή νόμιζα ότι κάνεις κάποιο λογοπαίγνιο που σχετίζεται με τα EK waterblocks... Μετά κατάλαβα ότι καλωσόριζες τον Marlb0r0GR :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now