GoriLLakoS

Gigabyte Open Overclocking Championship 2009 : The Final Countdown !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/5498fe99b63762.jpg[/WRAPLEFT]'Εχουμε μπέι πλέον στην τελική ευθεία για τους Ευρωπαϊκούς τελικούς του GIGABYTE Open Overclocking Championship 2009 που θα λάβουν μέρος στην Τσεχία και πιο και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Corinthia Towers της Πράγας, στις 17 Απριλίου του 2009.

Στην τελική αυτή φάση για την Ευρώπη , θα πάρουν μέρος 14 ζευγάρια που έχουν ήδη προκριθέι απο τις χώρες τους όπως οι : Γαλλία, Αγγλία, Σερβία,Σουηδία, Ρωσσία,Ρουμανία και διάφορες άλλες, ενώ απο την Ελλάδα θα μας εκπροσωπήσουν οι χρυσοί περσινοί hipro5 και gprhellas που προκρίθηκαν απο εδώ. Το ζευγάρι που θα νικήσει θα πάρει το εισιτήριο για τους Παγκόσμιους τελικούς που θα λάβουν χώρα στην Computex της Ταϊβαν στις 3 Ιουνίου του 2009 !

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Ευρωπαϊκού τελικού υπάρχουν 2 μέλη της overclocking community που έχουν ήδη καταρρίψει κάποια ρεκόρ κατά την διαδικασία πρόκρισης στις χώρες τους ! Απο την Σουηδία ο ME4ME με ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε FSB φτάνωντας τα 714MHz με την βήθεια μίας GIGABYTE GA-EP45-UD3P και ο nikolas61 απο την Σερβία με ένα νέο 3DMark Vantage Performance world record στα 15120 Marks και superPI στα 07:59.466. Περισσότερα ρεκόρ αναμένονται να "πέσουν" στην τελική αναμέτρηση όλων των overclocker τον Ιούνιο όπου οι νικητές του GOOC 2009 θα αναμετρηθούν σώμα με σώμα με τους νικητές του GO OC 2008 Best P45 Overclock (Team Sweden) και του Free Style (Fugger & Vapor @ Team USA) .

Εκτός απο τον τίλτο του καλύτερου overclocker της Ευρώπης, οι νικητές της Πράγας θα μοιραστούν και δώρα αξίας $2000 καθώς και την πρόκριση για την Ταϊβαν όπως είπαμε και πιο πάνω ! Για όσους θέλουν να τα δούνε όλα live, το hwbox θα κάνει live streaming (λεπτομέριες αργότερα) καθώς επίσης live streaming θα γίνει και απο τα www.overclocking-tv.com , http://www.youtube.com/user/overclockingtv & http://www.syndrome-oc.net/octv.php !

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρέιτε

εδώ .

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Ναι το είχα προσέξει και εγώ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος....

Καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους.....

Είδα και από κοντά το maximizer, απλά τα σπάει....

Link to comment
Share on other sites

Λέει κάτι ο hipro του gpr (από ότι καταλάβαμε με το Σοφοκλή του είπε πάει για τσιγάρο :hehe:) και έτσι:

gprhellas επί το έργον !

89064275.png

Μετά από λίγο επιστρέφει ο hipro από το τσιγάρο :P hipro5:

91306248.png

Βλέπετε και το ωραίο γκομενάκι που περνάει μπροστά από την webcam :hehe:

Link to comment
Share on other sites

<script src="http://static.mogulus.com/scripts/playerv2.js?channel=syndromeoc&layout=playerEmbedDefault&backgroundColor=0x262626&backgroundAlpha=1&backgroundGradientStrength=0&chromeColor=0x666666&headerBarGlossEnabled=true&controlBarGlossEnabled=false&chatInputGlossEnabled=false&uiWhite=true&uiAlpha=0.5&uiSelectedAlpha=1&dropShadowEnabled=true&dropShadowHorizontalDistance=10&dropShadowVerticalDistance=10&paddingLeft=0&paddingRight=0&paddingTop=0&paddingBottom=0&cornerRadius=10&backToDirectoryURL=null&bannerURL=null&bannerText=null&bannerWidth=320&bannerHeight=50&showViewers=false&embedEnabled=true&chatEnabled=false&onDemandEnabled=true&programGuideEnabled=false&fullScreenEnabled=true&reportAbuseEnabled=false&gridEnabled=false&initialIsOn=true&initialIsMute=false&initialVolume=5&contentId=null&initThumbUrl=null&playeraspectwidth=4&playeraspectheight=3&mogulusLogoEnabled=true&width=500&height=450&wmode=window " type="text/javascript"></script>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now