George_o/c

H Intel κυκλοφόρησε νέο firmware για τους X18-M & X25-M SSDs

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/wrapleft]Καιρό πριν, πήραμε απερίγραπτη χαρά μαθαίνοντας ότι οι πολυ-αναμενόμενοι SSD της Intel βρίσκονται προ των πυλών. Ενώ όμως η απόδοσή τους ήταν αρκετά καλοί, ο αριθμός των χρηστών που παρατηρούσε τραγικές μειώσεις στην απόδοσή τους όλο και αυξανόταν. Η Intel, θεώρησε σωστό να τοποθετηθεί στο θέμα καταλλήλως προκειμένου να λυθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προβλήματα των πελατών της.

Έτσι, μόλις κυκλοφόρησε νέο firmware για τους, υψηλής απόδοσης, X18-M και X25-M Solid-State Drives. Το νέο αυτό update, αναβαθμίζει το firmware στην έκδοση 1.1, στοχεύοντας για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της συμπεριφοράς και απόδοσης των εν λόγω SSDs. Λέγοντας συμπεριφορά, εννούμε ότι μέσω του καινούριου update ρυθμίζονται τα προβλήματα που υπήρχαν με την απότομη μείωση της απόδοσης των συγκεκριμένων SSD μετά από μεγάλες περιόδους χρήσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε το update καθώς επίσης και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε, εδώ.

intelssd.png

news_idfbtintelssd-01a_full.png

intel-ssd-20090220.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now