George_o/c

Νέοι ExpressCard SSDs από την I-O Data

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/WRAPLEFT]Μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετούς Solid State Disks (SSDs) από πολλές εταιρείες σε ποικίλλα μεγέθη και σχήματα ή και με διαφορετικά interfaces. Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση, η I-O Data ετοιμάζει έναν, σχεδιαστικά, εντελώς καινούριο SSD, συμβατό με την θύρα ExpressCard που φέρουν τα περισσότερα notebooks. Ο σκοπός που υπηρετεί ο συγκεκιρμένος SSD είναι ουσιαστικά διπλός, αφού όχι μόνο πρόκειται για μία φορητή και συνάμα πρακτική λύση, αλλά και οι επιλογές που δύναται να κάνει ο ιδιοκτήτης ενός notebook αναφορικά με τον αποθηκευτικό χώρο, μεγαλώνουν ! Το ExpressCard Interface προσφέρει γρήγορη συνδεσιμότητα μεταξύ του συστήματος και του storage controller του SSD (μέχρι και 2.5 Gbps σε PCI-Express mode).

34a.png

Οι διαστάσεις του δίσκου είναι 34mm x 74mm x 5mm, ενώ το βάρος του ανέρχεται στα 21 μόλις γραμμάρια. Οι χωριτικότητες στις οποίες η I-O Data επέλεξε να τον διαθέσει είναι 32GB και 64GB, με ένα χρόνο εγγύηση ανεξάρτητα από την επιλογή που θα κάνετε. Δεν γνωρίζουμε για την τιμή του σε Ευρώπη και Αμερική, στην Ιαπωνία όμως ο 32GB κοστίζει $170 και ο 64GB, $243.

Link to comment
Share on other sites

Το intel turbomemory 512mb που έχει το laptop μου βγαζει 446mb/sec. Πάντως , πολυ ενδιαφερουσα πρόταση για μια φθηνη και καλη αναβαθμιση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now