Pastelidis.n.s.

H ΑSUS ανακοίνωσε δύο νέα τροφοδοτικά των 850W και 1000W !

Recommended Posts

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg" border="5"style="border-color: #1b1b1b" alt="H ΑSUS ανακοίνωσε δύο νέα τροφοδοτικά των 850W και 1000W !" Hspace="10" Vspace="10" align=left />H Αsus μόλις χθες προέβει σε μία νέα ανακοίνωση. Η νέα ανακοίνωση αφορούσε δύο νέα τροφοδοτικά τα oποία θα διαφέρουν στον τομέα της ισχύος που θα προσφέρουν. Αρχίζοντας να σας αναφέρουμε ότι το πρώτο θα προσφέρει την ισχύ των 1000W και θα ονομάζεται G-1000HA και το δευτερο θα προσφέρει και αυτό με την σειρά του 850W έχοντας την ονομασία G-850HA. Στο σύνολο τους και τα δύο τροφοδοτικά θα έρθουν με 80 Plus, Αctive PFC και MTBF (περισσότερο απο 500.000 ώρες) πιστοποιήσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ASUS θεωρούνται από τα κοαρυφαία τροφοδοτικά της κατηγορίας τους καθώς διανέμουν μόνο την απαραίτητη ποσότητα ρεύματος που χρείαζεται ένας υπολογιστής.

Επιπλέον σταθερότητα στην λειτουργία του τροφοδοτικού υπόσχονται η Ιαπωνικής "καταγωγης" πυκνωτές. Επιπρόσθετα και τα δύο τροφοδοτικά θα είναι εξοπλισμένα με ένα ανεμιστήρα των 135mm και modular καλώδια για την διευκόλυνση του χρήστη. Οι γραμμές μέσα από τις οποίες διανέμεται το ρεύμα είναι στο συνολό τους 5 και έχουν τάση 12V. Eπίσης έχουν την δυνατότητα με σχετική ευκολία να παρέχουν σταθερή τροφοδοσία τις κάρτες γραφικών. Το τροφοδοτικό των 1000W έρχεται με 6+2-pin PCI-Express 2.0 connectors σε αντίθεση με αυτό των 850W όπου έχει 4. Τέλος να σημειώοσουμε ότι αναμένονται πολύ σύντομα στην παγκόσμια αγορά.

Πίνακας χαρακτηριστικών:

asus_psu.png

20090423-a-1.jpg

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ASUS θεωρούνται από τα κοαρυφαία τροφοδοτικά της κατηγορίας τους καθώς διανέμουν μόνο την απαραίτητη ποσότητα ρεύματος που χρείαζεται ένας υπολογιστής.

Γιατί τα άλλα τροφοδοτικά της κατηγορίας διανέμουν ακατάσχετη ποσότητα ρεύματος ανεξαρτήτως αναγκών του υπολογιστή?

:P

Μήπως ήθελε να πει ο ποιητής πως θα έχουν υψηλό efficiency και σε χαμηλά wattage?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now