JC_Denton

H AMD δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση της Fujitsu (?)

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD interested in Fujitsu?]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5ea0a7.jpg[/NEWS_IMG]Απ' ότι φαίνεται, η Fujitsu τελευταία κινεί το ενδιαφέρον αρκετών επενδυτών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα διάφορα τμήματά της. Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε ακούσει για το τμήμα παραγωγής σκληρών δίσκων της εταιρείας και την επιθυμία που είχαν οι Seagate και Western Digital να το αποκτήσουν, ενώ το όνομα της Fujitsu έχει εμφανιστεί κατά καιρούς και σε άλλες οικονομικές ειδήσεις.

Αυτή τη φορά, είναι η σειρά της AMD να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την εν λόγω εταιρεία. Σύμφωνα με το Hardware-Infos, η AMD δείχνει πως επιθυμεί ακόμα και να εξαγοράσει τη Fujitsu, ίσως και μέσα στο 2010. Οι δυο εταιρείες είχαν και στο παρελθόν συνεργαστεί και αυτό ίσως κάνει την εξαγορά ακόμα πιο πιθανό σενάριο, με την AMD να ακούγεται ότι σκέφτεται και ακόμα την παραγωγή ενός δικού της PC, ειδικά όταν διαθέτει τα βασικότερα κομμάτια του στο line-up των προϊόντων της (CPU, GPU και μητρική).

Φυσικά, τέτοιες φήμες δεν πρέπει να τις θεωρούμε 100% σωστές - μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθούν και από επίσημες πηγές. Αναμένουμε περισσότερη ενημέρωση λοιπόν.

Link to comment
Share on other sites

Για το πρώτο κομμάτι πάντως που αναφέρεται στους σκληρούς δίσκους και επειδή έχει τύχει να λειτουργήσω Fujitsu σκληρό, αξίζει σαν επένδυση. Πολλοί καλοί σκληροί :T: Δεν θα έβλαπτε την W/D αν είχε λιγάκι από το μεράκι της Fujitsu ... :whistling::D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now