JC_Denton

[Φήμη] H ATi ετοιμάζεται να βγάλει στις αγορές τη Radeon HD 4890 X2 !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ATi Radeon HD 4890X2 ?]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5efe58.jpg[/NEWS_IMG]Οι φήμες δίνουν και παιρνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο των καρτών γραφικών. Εκεί που οι περισσότεροι θεωρούσαν πως το μόνο "σημαντικό" βήμα θα γινόταν από την nVIDIA με την έλευση της Single-PCB GTX 295, τα σημερινά νέα από το Hardware-Infos αναταράσσουν πάλι τα νερά, μιλώντας για ακόμα μια φορά για την πιθανότητα της έκδοσης της ATi Radeon HD 4890 X2, η οποία θα φιλοδοξήσει να πάρει πάλι το στέμμα των επιδόσεων από την μεγάλη αντίπαλό της.

Σύμφωνα με τις πηγές στενά στην AMD, η κάρτα υπάρχει και στις "επόμενες εβδομάδες" θα είναι στην αγορά. Βέβαια, χαρακτηριστικά δεν είναι ακόμα γνωστά, αλλά σίγουρα μιλάνε για τη χρήση 2x 8pin Connectors για την τροφοδοσία της, που θα την κάνει ίσως την πιο ενεργοβόρα κάρτα γραφικών όλων των εποχών.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τις όποιες εξελίξεις - σίγουρα οι 2 εταιρείες φροντίζουν ώστε το καλοκαίρι να είναι για ακόμα μια φορά "καυτό"!

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά εγω δεν εχω παρατηρήσει ποτέ αυτό το micro-stuttering στην 9800gx2 μου..τώρα είμαι σ ένα φίλο με 3870x2 και προσπαθώ να καταλάβω που είναι..

Μπα, δεν έχουν αυτές. Η δικιά σου (3870Χ2) έχει μαζεμένο
:lolling:
Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να βάλεις μεγάλη ανάλυση (1920+) και παιχνίδι που να χρησιμοποιεί πολύ VRAM για να το καταλάβεις έντονα. Σκέψου ότι όταν πρωτοβγήκε η κάρτα, στο Oblivion έβγαζε κάτι 100στάρες στα FPS όταν έκανες bench - όταν έπαιζες όμως, ήταν απίστευτο το stuttering.

Το βελτίωσαν πολύ βέβαια με τους καινούριους drivers, αλλά εμένα ακόμα μου μένουν χαραγμένες εκείνες οι αναμνήσεις :hehe: Μιλάμε το 3DMark06 έβγαζε τη μια 19 χιλιάρικα και την αμέσως επόμενη φορά 12! Μετά 16, 17, ίσως να πήγαινε 18.5, μετά πάλι 12-14, ότι να ναι. Παλαβή κάρτα, οι πρώτοι drivers ήταν θεϊκό FAIL.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να βάλεις μεγάλη ανάλυση (1920+) και παιχνίδι που να χρησιμοποιεί πολύ VRAM για να το καταλάβεις έντονα.

Σε όλα τα παιχνίδια φίλε μου πάντα 1920 1200 παίζω..κ δεν τ έχω παρατηρήσει..crysis, far cry 2,race driver grid,assasin's creed kκ άλλα πολλά..τίποτα!

Το βελτίωσαν πολύ βέβαια με τους καινούριους drivers, αλλά εμένα ακόμα μου μένουν χαραγμένες εκείνες οι αναμνήσεις Μιλάμε το 3DMark06 έβγαζε τη μια 19 χιλιάρικα και την αμέσως επόμενη φορά 12! Μετά 16, 17, ίσως να πήγαινε 18.5, μετά πάλι 12-14, ότι να ναι. Παλαβή κάρτα, οι πρώτοι drivers ήταν θεϊκό FAIL.

Πρέπει να ήταν πολύ ενοχλητικό..

αλλά εμένα ακόμα μου μένουν χαραγμένες εκείνες οι αναμνήσεις

:hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Μπα, δεν έχουν αυτές. Η δικιά σου (3870Χ2) έχει μαζεμένο :hehe:

Δεν ξέρω τίποτα εγώ ... :whistling: Έτσι και αλλιώς όποτε με το καλό λειτουργήσει μόνο για benches θα είναι ... παιχνίδια θα παίζω (αν παίζω) με την GTS :P Φαντάσου ότι αν παίξω καμιά μέρα βάζω ακόμα Unreal Tournament 2000, Counter Strike Condition Zero, Call of Duty 2 και τέτοια ... :P Τελευταίο FPS με super wow γραφικά που έπαιξα για λίγο ήταν το Fear σε μία 6600 με 800x600 και τα Details στο medium :hehe:

@venisk: Τώρα παρατήρησα ότι είσαι Πανάθα ! Πάμε μωρή ομάδα ! :victory:... Έτσι να τα παίρνει ο Παστελίδις :'(....:)...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Σοβαρά πιο πολύ μου αρέσει να bench-άρω παρά να παίζω παιχνίδια. Από games εδώ και 1 χρόνο περίπου σου λέω, αυτά τα παλιά 3 FPS που είπα (αραιά και που) και μια δυο φορές το μήνα που είμαι Χανιά, pro με τον αδερφό μου :D

Link to comment
Share on other sites

εγώ βλέπω αυτή τη κίνηση σαν καθαρό παιχνίδι εντυπώσεων. ποιό το νόημα να πάρεις την 4890Χ2 με τη τρελή κατανάλωση (αν έχεις ήδη μία της σειράς 4ΧΧΧ) και να μη περιμένεις τη σειρά 5ΧΧΧ των 40nm. ήδη κρίνοντας από την 4770 θα περιμένουμε τρελά πράγματα από την αντίστοιχη 5870Χ2, ακόμα και σε επίπεδο κατανάλωσης.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, ΑΝ εχεις καποια προσφατη...

Εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι (που εχω 3870).

Ειδικα τωρα που θα παω σε 26" Monitor, μου φαινεται για μισο χρονο θα παιζω σε Low :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now