George_o/c

Galaxy GTS 250 ... new kid on the block

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Galaxy GTS 250]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/NEWS_IMG]Περιμένοντας υπομονετικά τυχόν οιωνούς σχετικά με την κυκλοφορία 40nm GPUs από την NVIDIA, η Galaxy έρχεται να μας αναννεώσει το ηθικό με μία νέα έκδοση της GeForce GTS 250. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, η τελευταία δημιουργία της Galaxy έρχεται με dual-slot cooler, βασίζεται στον G92b με 128 ολόκληρους Stream Processors έτοιμους να σας χαρίσουν εκπληκτικές επιδόσεις στα PC Games.

Συνεχίζοντας με τα χαρακτηριστικά της κάρτας, η μνήμη τύπου GDDR3 είναι χωριτικότητας 512MB με memory interface 256-bit. Η κάρτα έχει εξόδους D-Sub, DVI & HDMI, ικανές να ικανοποιήσουν - και με το παραπάνω - τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, ενώ το σύστημα τροφοδοσία της είναι 5 phase.

Τώρα, όσον αφορά στους χρονισμούς της Galaxy GTS 250, οι συχνότητες λειτουργία είναι ίδιες με αυτά του reference μοντέλου, δηλαδή 738MHz / 1836MHz / 2200MHz για τον πυρήνα / τους shaders και την μνήμη αντίστοιχα. Άρα θα αναρωτηθείτε, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να αγοράσει κανείς αυτήν την κάρτα ... Πριν όμως βγάλετε τα συμπεράσματά σας, καλό θα ήταν να έχετε κατά νου ότι η Galaxy έχει ενσωματώσει memory chips που σύμφωνα με την ίδια επιτρέπουν εύκολα το overclocking της VRAM μέχρι και 2600MHz με τις ανάλογες επιδόσεις φυσικά (περίπου 7% έξτρα "υποδύναμη"). Τέλος, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με την τιμή της κάρτας.

<img src="http://www.tcmagazine.com/images/news/Hardware/Galaxy/Galaxy_GeForce_GTS_250_nd_01.jpg" alt="Galaxy GTS 250" />

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now