George_o/c

Έρχεται η DFI Blood Iron P45-T2(R)S

Recommended Posts

[NEWS_IMG=DFI Blood Iron P45-T2RS]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cd966139317.jpg[/NEWS_IMG]Την είδαμε για πρώτη φορά ένα μήνα πριν και τώρα μαθαίνουμε ότι ανακοινώθηκε επισήμως από την κατασκευάστρια εταιρείας της. Η DFI Blood Iron P45-T2®S Elite έρχεται φορτσάτη προσφέροντας άφθονο overclocking potential σε συμφέρουσα τιμή. Βασιζόμενη στο P45 chipset, η νέα "bloody" μητρική κάρτα υποστηρίζει πλήρως όλους τους Core 2 Duo / Core 2 Quad επεξεργαστές με FSB μέχρι και 1333MHz, διαθέτει τέσσερις θύρες για μνήμη (DDR2-1200MHz) και μία θύρα PCI-Express 2.0 x16.

Η νέα μητρική από την DFI έχει και άλλα features που μαγνητίζουν όπως το ABS (Auto Boost System) για αυτόματο CPU overclocking, έξι SATA 3.0 Gbps θύρες (Η T2RS περιλαμβάνει και το RAID Function, ενώ η T2S όχι), 7.1 channel audio, Gigabit Ethernet, έναν IDE connector και το φημισμένο Genie BIOS. Η Blood Iron P45-T2®S θα γίνει σύντομα διαθέσιμη με τιμή μικρότερη των $110 !

<img src="http://www.tcmagazine.com/images/news/Hardware/DFI/DFI_Blood_Iron_P45-T2RS_Elite_01.jpg" alt="DFI Blood Iron P45-T2RS" />

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Tελευταία DFI που δοκίμασα και με άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα ήταν η DFI LP UT P35-T2R. Μπορεί να ήταν τρομερά γρήγορη :T:, αλλά σου έβγαζε λιγάκι το λάδι μέχρι να την μάθεις ... :(

Θα ήθελα να δω και αυτήν από κοντά ... Φάση δείχνει να έχει ;)

Link to comment
Share on other sites

Είχα παίξει παλιότερα και με μία NF4 LANParty μαζί με Athlon XP 3000+ (δεν ήταν δικό μου το σύστημα) και πάλι τα ίδια. Όμως πραγματικά αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς, αξίζουν και μάλιστα με το παραπάνω ! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now