Pastelidis.n.s.

Sapphire Radeon HD 4890 Vapor-X pictured !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sapphire Radeon HD 4890 Vapor-X]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839b3420.jpg[/NEWS_IMG]Πριν από μερικές μέρες σας είχαμε ανακοινώσει οτι η γνωστή σε όλους μας Sapphire ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την HD Radeon 4890 σε Atomic έκδοση. Βέβαια ακόμη δεν έχουμε κατι νεότερο για την προαναφερθέισα κάρτα γραφικών αλλά η Sapphire μόλις σήμερα ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει την νέα Radeon HD 4890 Vapor-X, η οποία όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο είναι εξοπλισμένη με το νέο Vapor-X cooler. Όπως θα δείτε και εσεις με την σειρά σας τις φωτογραφίες που σας παραθέτονται παρακάτω, θα παρατηρήσετε ότι το PCB της νέα Radeon HD 4890 Vapor-X είναι χρώματος μπλε έχοντας το γνωστό dual slot cooler (το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στην HD Radeon 4870 Vapor-X).

Eπιπλέον , θα είναι εξοπλισμένη με 800 Stream Processors, 256-bit memory interface, μνήμη χωρητικότητας 1GB τύπου GDDR5, υποστήριξη CrossFireX και εξόδους D-Sub, DVI, HDMI και DisplayPort. Τέλος να σας αναφέρουμε ότι η επερχόμενη κάρτα γραφικών είναι χρονισμένη σε stock συχνότητες κάτι που σημαίνει ότι τρέχει στα 850ΜΗz/3900ΜΗz για πυρήνα/μνήμη αντίστοιχα και δρομολογείται να κυκλοφορήσει σε μερικές εβδομάδες. Να σημειώσουμε ότι η factory overclocked version της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών είναι στα σκαριά.

Sapphire_Radeon_HD_4890_Vapor-X_01.jpg

Sapphire_Radeon_HD_4890_Vapor-X_02.jpg

Sapphire_Radeon_HD_4890_Vapor-X_03.jpg

Edited by ergotelis
Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλα βλεπεις...απο ολα εχει ο μπαχτσες...

Εγω αν εφτιαχνα HTPC αυτην θα εβαζα μεσα...

Και DSUB και DVI :D δεν θα μεινει κανεις παραπονεμενος

Link to comment
Share on other sites

πολυ καλη καρτουλα και αποδοτικο το συστημα ψυξης.σιγουρα θα τα σπαει,ειδικα αν βγει σε χαμηλη τιμουλα.:kiss:...ΑΛΛΑ σαν την ASUS δεν ειναι που εχει το voltage tweek.:)...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now