JC_Denton

Δύο νέες Χ58 μητρικές από την EVGA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EVGA intros two new X58 motherboards]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839976e0.jpg[/NEWS_IMG]Παρόλο που οι πωλήσεις των επεξεργαστών Core i7 της Intel δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, έχοντας πολύ μικρό ποσοστό της αγοράς σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, οι κατασκευάστριες μητρικών για την πλατφόρμα του X58 Express Chipset δε δείχνουν να πτοούνται, βγάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα στην αγορά.

Από αυτόν τον "αγώνα" δε θα μπορούσε να λείπει η γνωστή σε όλους μας EVGA, η οποία μετά την πολυσυζητημένη X58 Classified, αποφάσισε να κυκλοφορήσει ακόμα 2 νέες μητρικές, τις X58 SLI LE & X58 SLI Micro. Όπως θα καταλάβετε και από τις φωτογραφίες παρακάτω, η Micro είναι μια προσπάθεια της εταιρείας να μπει στην κατηγορία των microATX μητρικών για τους Core i7, όπου ο κύριος ανταγωνιστής της δεν είναι άλλος από τη Rampage II Gene της ASUS.

Οι μητρικές θα τιμολογηθούν κάτω από τα 270 δολάρια, θα διαθέτουν 6 slots για DDR3 μνήμες, 6x SATA-2 θύρες και φυσικά υποστήριξη για SLi και CrossFireX, μέσω των 4x (SLI LE) και 2x (SLI Micro) PCI-Express x16 ports που έχουν.

Η διαθεσιμότητα των νέων μητρικών θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα για την SLI LE, ενώ η Micro αναμένεται να παρουσιαστεί λίγο αργότερα, μέσα στον Ιούνιο.

Μερικές φωτογραφίες από τις μητρικές:

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a1536ee8971e.jpg" alt="EVGA X58 SLI LE">

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a1536ee9eee8.jpg" alt="EVGA X58 SLI Micro">

Link to comment
Share on other sites

εκει που εχει το 8πινο ειναι καπως περιεργη η θεση του θα ελεγα,θα ειναι φατσα φορα..τουλαχιστον εχουν το σωστο χρωμα..(μαυρο!)

Link to comment
Share on other sites

Το μονο που με χαλαει εμενα ειναι το SLI nV Logo , και το SLi που λεει πανω στην ψυκτρα του ΝΒ

α! και τις λιγες USB και συνδεσεις που διαθετει στο πισω μερος..(δεν περνω και ορκο εφοσον δεν εχουμε αλλες Photo)

Καταταλλα ειναι κουκλα:kiss:...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now