George_o/c

Wanna kill your time ?

Recommended Posts

Σήμερα είχα πανεπιστήμιο 2 αναπληρώσεις + φροντιστηριακό μάθημα (9 ώρες μάθημα δηλαδή) από τις 08:30 - 17:30 (τώρα γύρισα :() ...

Οπότε Στατιστική αναπλήρωση που είχα 11:30 - 14:30 μας άφησε 13:50 (τον βλάκα :P) και πήγαμε να κάτσουμε με τα παιδιά στους υπολογιστές να μπούμε λίγο internet μέχρι τις 14:30 που ξεκινούσε λογιστική φροντιστηριακό μάθημα. Ε μπαίνω λίγο hwbox και μετά τους είδα να παίζουν αυτό το παιχνίδι ... :hehe:

Ο Δημήτρης παίζει τώρα μία εβδομάδα καθημερινά και έχει κάνει 5200 κάτι :D Υπάρχει ένα tweak στο πως θα χτυπήσεις την μπάλα, πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να πας πάνω από 4500 περίπου ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Τάσο και Γιώργη, ποιό tweak ρε ? :hehe: Σας δουλεύω :P Απλά ήθελα να δω τι θα απαντήσετε όλοι σας. Εσείς είπατε αυτό (μου άρεσε που το πήρατε στο σοβαρά :P), ο Χρήστος όμως μου είπε στο τηλέφωνο: "ωωω νομίζω ότι το βρήκα το tweak ! Όχι Γαμώτο δεν το βρήκα ! Θα το βρω όμως !" :hehe:

:hysterical:

Ε και άρχισα να του λέω ότι έχει σημασία ανάλογα με το ποιο πόδι θα την χτυπήσει, το πού θα προσγειωθεί η μπάλα την πρώτη φορά και και :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Όλοι μπορούν να κάνουν μεγάλα score.

Ποιος όμως μπορεί να κάνει τόσο μικρό?

Έχε χάρη που δεν κράτησα το 23άρι (όχι δεν προσπάθησε να κλοτσήσει την μπάλα ο Jim Carrey )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now