JC_Denton

Τα νέα προϊόντα που θα λανσάρει η A-Data στην Computex 2009

Recommended Posts

[NEWS_IMG=A-DATA's new products for Computex 2009]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528935ad1d.jpg[/NEWS_IMG]H γνωστή μας A-Data φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έκθεση της Computex, η οποία παραδοσιακά θα λάβει χώρα στην Taiwan τον Ιούνιο που μας έρχεται. Έτσι, ήδη διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες πληροφορίες για τα προϊόντα τα οποία σκοπεύει να παρουσιάσει στο κοινό στο Nangang Exhibition Hall. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα περί τίνος πρόκειται:

Ξεκινάμε με όσα ακούσαμε για τις νέες μνήμες της σειράς XPG Plus v2.0 & Gaming v2.0, τις οποίες η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει μετά και τη μεγάλη επιτυχία των μνημών της σειράς XPG Xtreme, των οποίων η κορωνίδα είναι τα γνωστά σε όλους μας DDR3 kit στα 2133 MHz.

Οι διαφορές των νέων μνημών κυρίως εντοπίζονται στην ψύξη των modules, μιας και η εταιρεία φρόντισε ώστε να διπλασιαστεί τo ποσοστό χρήσης χαλκού στο PCB, αλλά και κατασκεύασε νέες ψύκτρες, οι οποίες με τη χρήση χάλκινων heatpipes τα οποία έρχονται σε άμεση επαφή με τα chips, προσφέρουν ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας.

Εν συνεχεία, πάμε στους SSD και συγκεκριμένα στους καινούριους XPG SX94 2.5" SATA II SSD οι οποίοι χρησιμοποιούν μια συστοιχία RAID 0, επιτυγχάνοντας ταχύτητες της τάξης των 230MB/sec και 160MB/sec για read/write αντίστοιχα, σε χωρητικότητες που αγγίζουν τα 256 και 512 GB.

Μερικές φωτογραφίες από τις νέες μνήμες:

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a1acbdd45cd2.jpg" alt="A-DATA XPG Plus v2.0 Series">

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a1acbdd3ad11.jpg" alt="A-DATA XPG Gaming v2.0 Series">

Μια φωτογραφία από τον SSD των 512 GB:

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a1acbdd52009.jpg" alt="A-DATA XPG SX94 2.5" SATA II SSD 512 GB">

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now