George_o/c

CPU-Z v1.52: Και με καρτέλα GPU !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CPU-Z v1.52 with GPU tab]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528936c64f.jpg[/NEWS_IMG]Στα σκαριά βρίσκεται το νέο project της cpuid.com, με την ονομασία CPU-Z v1.52. Αισθανθήκαμε ότι χρειάζεται το δικό του θέμα, γιατί πολύ απλά θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε σήμερα. Εκτός από το screenshot που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε, αναφέρουμε και τις διαφορές που θα υπάρχουν, αναλυτικά ώστε να έχετε μία καλύτερη συνολική άποψη.

Ξεκινάμε λοιπόν. Καταρχάς το μέγεθος του dialog άλλαξε λιγάκι (έγινε πιο φαρδύ), προς χάρην των νέων CPU logo της Intel. Προστέθηκε η επιλογή "Validate" για να γίνει η διαδικασία του validation ακόμα ευκολότερη. Η κύρια όμως διαφορά της νέας έκδοσης του CPU-Z είναι η προσθήκη της καρτέλας "Graphics", στην οποία θα αναγράφονται οι βασικές πληροφορίες για την κάρτα γραφικών του συστήματός σας. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβώς νέο feature βέβαια, καθώς οι περισσότερες από τις πληροφορίες αυτές βρίσκονται και στο cpu-z validation link, όμως ίσως φανεί χρήσιμο σε αρκετούς χρήστες. Τέλος, αυτό που μας χαροποίησε ιδιαιτέρως είναι ότι το νέο CPU-Z θα γίνει διαθέσιμο και σε native x64 έκδοση.

cpuz_152_0.png

Η νέα έκδοση προγραμματίστηκε για τον Ιούνιο του 2009, μέχρι όμως να κυκλοφορήσει το cpuid crew υποσχέθηκε να μας κρατά συνεχώς ενήμερους, με updates ιδιαίτερα πάνω στο Graphics tab.

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Σόφο αποκλείεται να γίνει αυτό μαν. Δεν θα αντικαταστήσει το GPU-Z, γιατί πολύ απλά δεν θα αναγράφονται όλα τα χαρακτηριστικά της κάρτας. Νομίζω ότι CPUZ cpu και memory tab, memset/cpu-tweaker και GPU-Z είναι ok για ένα υπερπλήρες screenshot.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now