George_o/c

[PRESS RELEASE] Ο πρώτος παγκοσμίως DirectX 11 Graphics Processor από την AMD ! O_o

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Demonstrates Worldʼs First Microsoft DirectX 11 Graphics Processor]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5ea0a7.jpg[/NEWS_IMG]Σε ένα Press Conference που έγινε στο Taipei της Taiwan σήμερα, η AMD δημοσίως παρουσίασε τις δυνατότητες του πρώτου graphics processors παγκοσμίως με υποστήριξη Microsoft DirectX 11 ! Μέσω της επίδειξης διαφωτίστηκαν αρκετές πτυχές που ίσως δεν είχαν γίνει μέχρι τώρα απολύτως καταννοητές. Πλέον μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά για DirectX 11 στο τέλος του 2009.

Η ΑΜD εξέπληξε τους πάντες με το Fusion, μία πραγματικά απίστευτη δημιουργία όπου σε συνδυασμό με το επερχόμενο DirectX 11 programming interface υπόσχεται να αλλάξει κατά πολύ την εμπειρία που ζει σήμερα ο χρήστης, όχι μόνο στο PC Gaming αλλά και σε διάφορες εφαρμογές. Δεν έμεινε φυσικά μόνο στα λόγια, αφού έφερε στην δημοσιότητα εκπληκτικές επιδείξεις των δυνατοτήτων της παγκοσμίως πρώτης DirectX 11 μηχανής γραφικών, τα οποία λειτουύργησαν σαν σοβαρά πειστήρια στα μάτια των θεατών !

Tesselation Demonstration in progress

ninjatessellationdemosmd.jpg

"Όπως έγινε και πάμπολλες φορές στο παρελθόν, έτσι και τώρα η AMD έρχεται πρώτη να σας προσφέρει την νέα DirectX εμπειρία με δύο ώριμες και ιδιαίτερα ανεπτυγμένες -από την AMD- τεχνολογίες στο DirectX 11, γνωστές με τις ονομασίες "tessellation" και "compute shader", οι οποίες ενεροποιούν ένα ακόμα καλύτερο DirectX 11 που θα προκαλέσει δυνατές συγκινήσεις στους καταναλωτές", είπε ο Rick Bergman, Αντιπρόεδρος του AMD Products Group. "Ο κύριος λόγος που γίνεται το preview της AMD DirectX 11 μηχανής γραφικών είναι να κερδίσουμε τις θετικές εντυπώσεις των developers, ώστε να έχουν έτοιμα τα πρώτα games λίγο μετά την κυκλοφορία του. Είδαμε τους developers που έχουν ήδη ενημερωθεί για τα πλεονεκτήματα του στο gaming, τις διάφορες εφαρμογές και τα Windows 7, να "κάνουν ουρές" ώστε να προμηθευτούν το νέο μας hardware. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ότι θα γίνει ακριβώς το ίδιο και με τους καταναλωτές, εφόσον για αυτούς προορίζεται το προϊόν."

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

[news_img=AMD Demonstrates Worldʼs First Microsoft DirectX 11 Graphics Processor]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5ea0a7.jpg[/news_img]Είδαμε τους developers που έχουν ήδη ενημερωθεί για τα πλεονεκτήματα του στο gaming, τις διάφορες εφαρμογές και τα Windows 7, να "κάνουν ουρές" ώστε να προμηθευτούν το νέο μας hardware.

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ κραταω μικρο καλαθι γιατι και με το dx10 οι δηλωσεις παλι ηταν βαρυσημαντες και τελικα :whistling:

Link to comment
Share on other sites

υπόσχεται να αλλάξει κατά πολύ την εμπειρία που ζει σήμερα ο χρήστης, όχι μόνο στο PC Gaming αλλά και σε διάφορες εφαρμογές. Δεν έμεινε φυσικά μόνο στα λόγια, αφού έφερε στην δημοσιότητα εκπληκτικές επιδείξεις των δυνατοτήτων της παγκοσμίως πρώτης DirectX 11 μηχανής γραφικών, τα οποία λειτουύργησαν σαν σοβαρά πειστήρια στα μάτια των θεατών !

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ---- > αγοράστε κάρτες κορόιδα... lol

1) Πραγματικά έδωσε πολλά το DX10 και δεν έχει να δώσει άλλο.

2) Αφού όλος ο πλανήτης θα παίζει SC2 και Diablo III @ DX9c....

3) Τα DX11 high end games (π.χ. Crysis 3) θα είναι τόσο βαριά που τελικά θα παίζονται από "DX12" κάρτες αξιοπρεπώς κ.ο.κ.

Link to comment
Share on other sites

LOL

Πού είναι όλοι όσοι έλεγαν ότι περιμένουν με ανυπομονησία το DX11 ???????? :hehe:

Άντε γιατί ξαφνικά όλοι γίναμε haters ... Λες και δεν θα είναι ωραία τα γραφικά, λες και δεν θα πείτε WOW αργότερα όταν δείτε ότι αυτά είναι αλήθεια. Πάρτε κάρτες κορόιδα λέμε, αλλά αργότερα αγοράζουμε και εμείς.

Link to comment
Share on other sites

Πάρτε κάρτες κορόιδα λέμε, αλλά αργότερα αγοράζουμε και εμείς.

Ναι θα αγοράσω, όταν τα παιχνίδια που ΕΠΙΛΕΓΩ να παίζω (και όχι αυτά που μου επιβάλλουν τα media) έχουν ανάγκη από νέα κάρτα γραφικών. Δε θα αγοράσω κάρτα λόγω DX11, όπως και δεν αγόρασα κάρτα λόγω DX10 (vista δεν έβαλα ποτέ).

Υ.Γ. Άσε που ΑΤΙ δε θα αγοράσω ποτέ γιατί οι linux drivers της εταιρείας suck big time...

Y.Γ. benchers και o/cers εξαιρούνται εφόσον έχουν την "αρρώστια" και την πληρώνουν. Εγώ αναφέρομαι σε normal users / gamers.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα δεν ωρίμασε το D10 και πάμε στο 11. Μέχρι να δούμε λογισμικό απλά θα είναι ενα χαρακτηριστικό των νέων καρτών που θα περνάει ανεκμετάλλευτο. Απλά "νεο" λειτουργικό δεν υφίσταται χωρίς νέο DX, microsoft rules.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now